La parada d’Autos Castellbisbal canvia d’ubicació

La parada d’autobús de la línia Molins de Rei – el Papiol – Castellbisbal situada al carrer Francesc Samaranch queda anul·lada. Els autobusos d’Autos Castellbisbal a partir d’ara faran dues parades al passeig del Terraplè: al carrer de les Sínies i a la rambla de la Granja.

La parada d’autobús de la línia Molins de Rei – el Papiol – Castellbisbal canvia a partir d’aquest dijous 2 de maig. Fins ara els autobusos de l’empresa Autos Castellbisbal feien parada al carrer Francesc Samaranch, al costat de la plaça de la Vila. Aquesta parada queda anul·lada i a partir d’ara el recorregut dels autobusos serà pel passeig del Terraplè i el carrer de les Sínies, tant en sentit Papiol com en sentit Barcelona.

modificacio parades autos castellbisbal

 

Les parades a partir d’ara seran a la mateixa cantonada del carrer de les Sínies amb el Terraplè i a la rambla de la Granja, compartint així les parades ja existents del MolinsBus. Fonts municipals destaquen que s’han dut a terme aquests canvis per millorar la mobilitat al voltant de la plaça de la Vila, alliberant del trànsit d’autobusos la zona que més col·lapses circulatoris registra en hores punta.

Recomanacions personalitzades