La parada d’Autos Castellbisbal canvia d’ubicació

La parada d’autobús de la línia Molins de Rei – el Papiol – Castellbisbal situada al carrer Francesc Samaranch queda anul·lada. Els autobusos d’Autos Castellbisbal a partir d’ara faran dues parades al passeig del Terraplè: al carrer de les Sínies i a la rambla de la Granja.

La parada d’autobús de la línia Molins de Rei – el Papiol – Castellbisbal canvia a partir d’aquest dijous 2 de maig. Fins ara els autobusos de l’empresa Autos Castellbisbal feien parada al carrer Francesc Samaranch, al costat de la plaça de la Vila. Aquesta parada queda anul·lada i a partir d’ara el recorregut dels autobusos serà pel passeig del Terraplè i el carrer de les Sínies, tant en sentit Papiol com en sentit Barcelona.

modificacio parades autos castellbisbal

 

Les parades a partir d’ara seran a la mateixa cantonada del carrer de les Sínies amb el Terraplè i a la rambla de la Granja, compartint així les parades ja existents del MolinsBus. Fonts municipals destaquen que s’han dut a terme aquests canvis per millorar la mobilitat al voltant de la plaça de la Vila, alliberant del trànsit d’autobusos la zona que més col·lapses circulatoris registra en hores punta.