La pluja provoca despreniments al carrer Major i a Sant Antoni Maria Claret

La pluja que ha caigut sense parar durant els últims dies ha provocat diversos despreniments a Molins de Rei. Un balcó del carrer Major ha requerit l’actuació dels Bombers mentre que al carrer Sant Antoni Maria Claret hi ha hagut una nova esllavissada amb plantes caigudes.

Nombroses restes de runa han quedat sota el balcó després de l'actuació dels Bombers // Viu Molins de Rei

Nombroses restes de runa han quedat sota el balcó després de l’actuació dels Bombers // Viu Molins de Rei

Els Bombers han hagut d’actuar aquest dilluns a la tarda al carrer Major pel despreniment de part del balcó del número 33, al costat de la farmàcia Roca. La continua pluja que ha caigut sense parar durant els últims dies s’apunta com la causa del despreniment, que s’ha produït passades les sis de la tarda, en un dels moments de més afluència al carrer Major. El despreniment no ha provocat cap ferit i la Guàrdia Urbana ha assegurat la zona ràpidament per evitar majors conseqüències.

Els Bombers que han acudit al lloc dels fets s’han encarregat de fer caure l’estructura més dèbil del balcó per evitar nous despreniments i garantir la seguretat dels vianants. Una tanca i cinta policial deixen la zona prohibida al pas fins que l’arquitecte municipal revisi l’estructura.

Els Bombers han hagut d'actuar davant el despreniment del balcó del número 33 del carrer Major // Ràdio Molins de Rei

Els Bombers han hagut d’actuar davant el despreniment del balcó del número 33 del carrer Major // Ràdio Molins de Rei

Nova esllavissada a Sant Antoni Maria Claret

Les plantes han caigut degut a les intenses pluges de les últimes hores // Roger Tuset

Les plantes han caigut degut a les intenses pluges de les últimes hores // Roger Tuset

D’altra banda, al carrer Sant Antoni Maria Claret s’ha tornat a registrar una nova esllavissada a la zona que queda fora de la part reformada recentment després de la gran esllavissada que va obligar a tallar el carrer durant mesos. Les plantes que creixen a la paret han perdut adherència degut a les pluges de les últimes hores i han caigut moltes d’elles a la vorera.

L’esllavissada de vegetació, aquest cop, no comporta perill per a les finques de la part superior i tampoc ha estat necessari tallar el trànsit. Els vianants que volien passar per la vorera, en canvi, sí que es trobaven les plantes caigudes com un obstacle insalvable.

 

Recomanacions personalitzades