El sènior “B” d’handbol aconsegueix l’ascens a Primera

Tot i el descens del primer equip, el CE Molins de Rei seguirà a Primera Catalana la propera temporada gràcies a l’ascens del segon equip. 

Gràcies al sènior "B", el CE Molins de Rei mantindrà la categoria // CE Molins de Rei

Gràcies al sènior “B”, el CE Molins de Rei mantindrà la categoria // CE Molins de Rei

Situació curiosa la de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. Fa unes setmanes el primer equip, fins ara a la categoria de Primera Catalana, va consumar el seu descens, víctimes d’un sistema de competició, com a mínim, poc coherent.

Tot i aquest daltabaix, a l’entitat molinenca encara li quedava una última carta per poder mantenir la categoria. Era el seu sènior “B”, un equip que no respon a les característiques habituals d’un segon equip. Format per jugadors veterans arribats de diferents indrets on, fins i tot, alguns van arribar a jugar en categories superiors en un passat recent, els molinencs disposen d’una gran qualitat. Ho han demostrat després de fer una gran temporada que els va portar el passat cap de setmana a assegurar-se l’ascens de categoria després de guanyar a la pista del Vallac, últim classificat de la taula.

D’aquesta manera, el CE Molins de Rei conservarà la seva plaça a la Primera Catalana de l’handbol català. Falta, però, veure quins seran els jugadors que conformaran l’equip de Primera la temporada vinent. Hi ha tres opcions diferents: fer que el sènior “B” passi a ser el sènior “A”, confeccionar un equip amb jugadors dels dos equips o mantenir els equips d’aquesta temporada. Independentment de quina sigui la solució definitiva, l’handbol molinenc seguirà sent un handbol de primera.

Recomanacions personalitzades