En terra de ningú

El Molins de Rei CF ja acumula 8 partits consecutius sense vèncer, però al tenir la categoria salvada fa mesos i la promoció massa lluny, els de Joan Garcia juguen, pràcticament, pensant en la temporada vinent.

Algunes perles del juvenil prometen donar-li aire fresc al primer equip // Adrià Casaín

Algunes perles del juvenil prometen donar-li aire fresc al primer equip // Adrià Casaín

Jugar per jugar no és jugar per guanyar, i això ho corroboren els partits del tram final de lliga de qualsevol competició, de qualsevol esport. Quan un equip no té res més que l’orgull en joc difícilment sortirà suficientment motivat per a un partit. La falta d’un objectiu és el que impedeix al Molins de Rei CF jugar amb la màxima intensitat.

Aquest cap de setmana l’equip ha tornat a empatar contra un Torrelles molt pràctic i efectiu a la vegada (3-3). Defensivament l’equip segueix patint més del compte, aquest cop Andreu Margarit i Jordi Sànchez no hi eren. I és que les baixes han estat el màxim impediment per aquest equip a l’hora de somiar amb la promoció a Segona Catalana.

Carles Capella i Àlex Agudo segueixen fent de les seves, però el primer d’aquests ja no juga  a la banda, sinó  en una mena de  mitja punta que recula algunes línies quan l’equip té la pilota per ajudar més a crear i trobar espais. Preguntant-li a l’entrenador, Joan Garcia, per les semblances entre la nova posició de Capella i la de Messi amb el Barça, quan va deixar de ser un “simple” extrem que corria diagonals a la banda per ser un davanter que rep la pilota per darrera dels mig centres somriu i diu que Messi és “una mica més davanter, ja que nosaltres tenim a l’Àlex que és un “9” i fixa als centrals jugant d’esquenes”

“Més que fitxar gent de fora, confiem en la fornada de joves del 94, més d’un ja apunta al primer equip per la temporada vinent”, Joan Garcia

El míster molinenc comenta: “Si el juvenil ja tingues la categoria salvada, me’n emportaria tres o quatre cada jornada”. El juvenil va empatar ahir a Igualada contra el San Mauro i té el descens a només 3 punts. Els jugadors no mereixen aquesta posició però una mala gestió ha desmotivat als joves, que ara lluiten per salvar la divisió i fer-se un lloc al primer equip per l’any que vinent. L’entrenador del primer equip del Molins de Rei CF assegura que “més d’un jugador de la fornada del 94 ja apunta al primer equip per la temporada vinent”.

Omar Córdoba, migcentre juvenil ja assentat al primer equip, és la clara mostra de que es pot confiar amb els de sota. Joan Garcia opina en declaracions a Viu Molins de Rei que “és un jugador diferent al que tenim, juga a un o dos tocs i és el que aporta més mobilitat a la mitja”Omar és només un dels molts juvenils que poden acabar al primer equip del Molins de Rei CF, una mostra de valors al confiar amb la pedrera de l’equip. Qui sap si el dia de demà “Chufi”, Marc Méndez o Christian Dalmau seran els jugadors que conformin el primer equip? De moment, es preparen al juvenil.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades