La pluja trastoca els plans del Cuc i les entitats sociosanitàries

La pluja caiguda durant el dissabte ha obligat a suspendre diverses activitats previstes a Molins de Rei. La segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries i la celebració de l’aniversari del Cuc s’han ajornat i ja tenen nova data prevista.

La segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries havia de reunir dissabte al matí a la plaça del Molí als membres de diverses entitats molinenques del camp de la salut per donar a conèixer les seves activitats. Circuits amb cadires de rodes, proves de memòria, degustació de productes per a celíacs i una cantata a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música eren algunes de les activitats previstes que s’han suspès aquest dissabte però que ja tenen nova data: el 4 de maig, durant tot el matí, si el temps ho respecta, es celebrarà la segona edició de la Mostra d’entitats sociosanitàries.

Per la mateixa raó, davant les inclemències meteorològiques, s’ha suspès la celebració dels 18 anys del Cuc prevista per aquest dissabte a la tarda. La festa i tabalada amb les colles i el bestiari de la vila  per celebrar l’aniversari del Cuc s’ajornen al proper dissabte 11 de maig a les 18.30 hores.

 • Marc

  En català, ‘aplaçar’ vol dir ‘contractar o donar treball a un operari’. Vosaltres volieu dir ‘ajornar’ ;)

  Salut!

 • Xavi Martínez

  A Molins de Rei si plou, no hi ha alternativa.

  No hi ha cap espai homologat, ni cap trist sostre on poder desenvolupar parcialment o totalment els actes en aquests casos.

  I malauradament sempre s’han d’ajornar o suspendre.

  Amb el que aixó comporta. canvi de dates, disponobilitats, gastos extres, etc..

  Que comprin una carpa d’una vegada a la plaça llibertat i estaría més que amortitzada. O qualsevol altra proposta. Segur que n’hi han.

  La federació, la sala Gòtica compleixen unes funcions i están bé, però en la majoría dels casos no solucionen problemes com aquest.

  Si plou per Carnestoltes què? I si plou per Sant Jordi? I les activitats infantils? I el Fira Birra? O la trobada cervesera? La festa de l’Afanoc? Concerts a l’aire lliure? Sardanes? Actes al carrer? I qualsevol dels moltíssims activitats que fan durant l’any totes les entitats de Molins? I el Pregó de Festa Major? etc…

  Quan de temps més ens resignarem a suspendre actes.
  Jo no sé a què esperen.

 • Si que hi falta.. Però no crec que ara per ara sigui prioritari.
  Un espai tant gran hi cobert… Sona a moolts diners que ara no tenim..

 • Pingback: Les entitats sociosanitàries es fan visibles per un dia | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El Cuc celebra 18 anys de vida amb molt soroll | Viu Molins de Rei()