Reviu el ple municipal del mes d’abril

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming (àudio i vídeo) el ple municipal del 25 d’abril del 2013. També ha explicat el minut a minut a través de Twitter. La transmissió íntegra del ple es pot tornar a veure, així com tots els tuits realitzats per Viu Molins de Rei i els regidors del consistori utilitzant el hashtag #plemolins.

La modificació de les taxes públiques de les llars d’infants, el Pla Local de Seguretat Viària i les retallades de la Generalitat a l’escola de música són alguns dels temes que van aparèixer durant el ple. A l’apartat de mocions, es va mostrar el suport als corresponsals de Catalunya Ràdio acomiadats, la setmana de lluita per l’educació pública i es va debatre sobre el model cultural i d’oci participatiu per a la joventut de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades