Convocada la primera assemblea de la PAH Molins

Es convoca la primera reunió per constituir una Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) a Molins de Rei. Serà el proper dissabte a la Plaça de la Llibertat i s’espera poder conformar un primer grup de treball. 

pahcolor copy

Dempeus Molins! va posar la primera pedra amb un acte al voltant d’aquesta temàtica i menys d’un mes després es comencen a veure els primers resultats. El dissabte 27 d’abril a les 18:30 hores a la Plaça de la Llibertat es realitzarà la primera assemblea de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Molins de Rei.

Així doncs, la PAH Molins és a punt de néixer. Ara per ara, s’estan buscant persones disposades a participar-hi, ajudant activament a tots aquells residents a Molins de Rei amb problemes relacionats amb el dret a la vivenda.

Després d’aquesta primera assemblea s’espera poder “determinar els primers passos” de la plataforma a la vila. Qualsevol molinenc en risc de ser desnonat o aquelles persones amb interès en participar en la plataforma pot demanar més informació a pahmolins@gmail.com o bé assistir a la primera trobada.

Recomanacions personalitzades