El masculí de bàsquet guanya per respirar amb tranquil·litat

Corbera 56-67 CE Molins de Rei. El masculí de bàsquet  es retroba amb el seu millor joc per guanyar amb solvència a la pista del Corbera. El entrenats per Juan Couto poden aconseguir la permanència definitiva. 

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei passa per un moment delicat // Jose Polo

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei és a un pas d’aconseguir l’objectiu de la temporada // Arxiu —  Jose Polo

“Estic molt content del treball dels meus homes a Corbera” diu Juan Couto, entrenador del sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei. El capità, Miquel Sànchez, resumeix la victòria per 56 a 67 d’una altra manera: “a Corbera no només hem guanyat, sinó que hem tornat a jugar bé”, diu amb cara de satisfacció. Així doncs, el CE Molins de Rei recupera les bones sensacions tot just en el tram final de la temporada. Un cop evitat el descens directe, es juga evitar el playout.

A falta de tres partits per finalitzar la temporada les opcions de salvació directa són força grans. Guanyant dos d’aquests partits el CE Molins de Rei seguirà sent equip de Primera Catalana. En cas de guanyar només un, dependria de resultats de tercers, tot i que també es probable que els molinencs es salvin en aquest cas. El proper partit serà contra el Viladecans, un matx a casa que pot certificar la permanència definitiva.

Recomanacions personalitzades