L’Atlètic Incresa s’agafa a l’èpica per empatar a casa

Atlètic Incresa 3-3 Martorell. Un gol de penal d’Erik Serrano va donar avantatge als locals però el Martorell va capgirar el partit  fent tres gols. David Rivas, heroi del partit, ho va salvar fent dos gols en un minut.

El partit es va finalitzar amb una petita tangana // Adrià Casaín

El partit es va finalitzar amb una petita tangana // Adrià Casaín

Tarda primaveral al Municipal Ricard Ginebreda; màniga curta, ulleres de sol i beguda freda resultaven primordials per gaudir amb plenitud del gran matx que es venia. David Rivas, que acabaria sent el protagonista del seu equip, va provocar un penal a la primera mitja hora. Erik Serrano no va tremolar per convertir-lo i va fer l’1 a 0. Ofensivament l’equip rendeix a un gran nivell però és en les jugades defensives on el rival troba més forats. El Martorell, equip de mitja taula que juga amb un clar 4-2-3-1, que no és que prioritzi tenir la pilota en el seu joc, va empatar, també de penal, per fer l’1-1.

Amb la sorprenent victòria del Sta. Coloma de Cervelló al Vinyets, el descens està a 3 punts a falta de 7 partits

L’Atlètic Incresa li discutia la possessió, amb un gran primer temps del capità Jona Núñez amb una funció més defensiva i Dídac Pruna més organitzatiu, juntament amb Sergi Balaguer, que amb el “10” a l’esquena és el jugador que trenca més línies de defensa.

A la segona part van ser els visitants els que van agafar el control del partit i en cinc minuts van marcar dos gols que feien l’1 a 3. Jesús Sampedro i Francisco Bellido es van lesionar abans de acabar el primer temps i van obligar a Rafa Martínez a reorganitzar la defensa, fent 3 canvis en les 4 posicions defensives locals.

Però si algun tret característic ha adoptat aquest equip és el de superació, la famosa èpica a la que s’agafen molts equips per salvar una categoria o pujar-la. Aquesta heroïcitat és a la que es va agafar David Rivas, que en qüestió de dos minuts va fer dos gols, fent el definitiu 3-3 i donant un valuós punt pels del barri del Canal.

En els últims minuts, una petita “tangana” va provocar l’expulsió de dos jugadors martorellencs i un incresià, Angel Barroso, que es perdrà el següent partit. Una decisió polèmica però que no va influir en el resultat, ja que l’àrbitre va assenyalar el final d’un gran partit poc després.

El següent desplaçament de l’Atlètic Incresa és el diumenge a les 12 del migdia al camp del Sant Andreu de la Barca, un autèntic enfrontament directe per la salvació. El Sant Andreu està a 5 punts de l’Atlètic Incresa i una sola posició per sobre.

Recomanacions personalitzades