L’Atlètic Incresa presenta un segon recurs contra la sanció de la FCF

El club molinenc al·lega que l’equip juvenil no estava oficialment retirat el dia del partit contra el Torrelles i, per tant, la fitxa d’Eric Pruna era legal. Altres equips del grup presenten reclamacions pels partits on juvenils han pujat al primer equip de l’Atlètic Incresa. 

Els del barri del Canal van sortir més concentrats // Jose Polo

L’Atlètic Incresa ha perdut tres punts als despatxos // Arxiu — Jose Polo

El descens de categoria de Tercera a Quarta Catalana, categories territorials on no hi han sous i els jugadors juguen per amor a l’art, es decideix, en part, als despatxos. La Federació Catalana de Futbol ha retirat tres punts a l’Atlètic Incresa per alineació indeguda en el seu partit contra el Torrelles. Després d’un primer recurs de l’entitat del barri del Canal refusat per la Federació, la Incresa ha decidit presentar un segon i “arribar fins on faci falta” en paraules del president, Ramon Sicart, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Segons l’Atlètic Incresa, la confirmació oficial de la baixa del seu equip juvenil va notificar-se amb posterioritat al partit contra el Torrelles i, per tant, el recurs presentat pel rival directe en la lluita per la permanència no tindria validesa. El Torrelles va guanyar la primera batalla en els despatxos basant-se en l’argument que la fitxa d’Eric Pruna, jugador juvenil, no era legal, ja que l’equip juvenil de la Incresa ja no estava en competició i, per tant, s’havia de fer un recàrrec a l’ens que controla el futbol català.

Donada la primera sentència de la Federació, favorable al Torrelles, diferents equips del grup vuitè de Tercera Catalana han presentat diferents recursos contra l’Atlètic Incresa, que ha aconseguit diferents punts jugant amb un o més juvenils. Fonts de la Federació indiquen que aquestes impugnacions han arribat després del termini marcat i, per tant, no tenen recorregut.

Recomanacions personalitzades