El femení d’handbol agafa confiança

CE Molins de Rei 33-15 Sant Esteve Sesrovires. El sènior femení d’handbol guanya de golejada i amb tranquil·litat a l’últim de la taula.

CE Molins de Rei 33-15 Sant Esteve Sesrovires

Les molinenques van guanyar amb facilitat // Laura Fernández

El partit a casa del Sant Esteve va ser l’inci d’aquella etapa en que l’equip d’Isa Rabassa va perdre la “xispa” que les caracteritza.  Ahir al Poliesportiu van demostrar que aquella etapa està oblidada i que lluitaran per, finalment, classificar-se per al Top 4. Les locals van aprofitar aquest partit per agafar confiança pels compromisos vitals que resten i, a més, donar-se un festival de gols.

El Sanes, així es coneix al Sant Esteve Sesrovires, va estar molt passiu des del començament. Es deixava portar pel partit i és que l’equip entrenat per Antonio Buenestado només ha sumat 3  punts aquesta temporada. Les locals concentrades  en tot moment van dominar i golejar al seu rival, amb una contundència insòlita, regalant-li un repertori de gols a la seva afició. Amb solvència, el CE Molins de Rei arribava al descans amb un 17 a 6 a l’electrònic.

La circulació i la tècnica de les molinenques batia al conjunt visitant que estava resignat a la derrota des de l’inici del matx. La dinàmica del joc no canviava, el Sanes jugava com sabia o podia i les locals continuaven amb l’exhibició de gols i gaudint del partit com feia temps que no feien. El marcador final ho deia tot, 33-15, una victòria cantada des de l’inici i que dóna seguretat al CE Molins de Rei per guanyar els partits decisius que queden aquesta temporada.

Les entrenades per Isa Rabassa es troben en el moment més important de l’any: la recta final per aconseguir colar-se al Top 4. Diumenge vinent es veuran les cares contra el Tortosa Hidrocanal, l’equip que es troba una posició per sota de les molinenques.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades