Important tarda d’esports en directe

Futbol, futbol sala, waterpolo i handbol femení en directe a Viu Molins de Rei. 

viumolinsViu Molins de Rei fa un desplegament especial en una tarda important pels esports de Molins de Rei. Com és habitual, el diari digital de la vila explicarà en directe a través de twitter els partits de la tarda, en aquest cas realitzant la transmissió de fins a tres partit simultàniament.

A les 17:30 l’Atlètic Incresa viatja a Sant Boi per jugar contra el Vinyets Molí-Vell. Els del barri del Canal són a 9 punts de la salvació i arriben després d’una polèmica sanció de la Federació Catalana. A la mateixa hora, però al Poliesportiu de la Sínia, el Club Futbol Sala Molins 99 vol fer un pas més cap al títol de lliga. A partir de les 6 de la tarda l’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei juga un dels últims partits de la temporada contra el complicat Sevilla. I, per acabar la tarda d’esports, viu en directe el partit entre el sènior femení d’handbol CE Molins de Rei i el Sant Esteve a partir de les 19:15!


Recomanacions personalitzades