Injusta derrota de l’Atlètic Incresa

Vinyets Molí-Vell 2-0 Atlètic Incresa. Els del barri del Canal paguen la manca d’efectivitat. La Incresa va ser superior durant més minuts però va tornar amb 0 punts. 

Jona Nuñez en una de les ocasions fallades // Jose Polo

Jona Nuñez en una de les ocasions fallades // Jose Polo

Tot o res per a l’Atlètic Incresa en la seva visita al camp de les Parellades després de rebre la sanció de tres punts retirats per alineació indeguda en el partit contra el Torrelles, que els deixava a 9 punts  de la salvació definitiva. Els del barri del Canal es presentaven a la seva visita al Vinyets Molí-Vell amb la baixa d’última hora de Sergi Balaguer, fet que va obligar a Rafa Martínez a incorporar a Jordi Pons, davanter nat, al centre del camp.

Més intensos, l’Atlètic Incresa posava les ocasions al principi del matx. Primer David Ribas, incisiu en combinació amb Erik Serrano, va estavellar la pilota contra el travesser i, després, era Jona Nuñez qui fallava sol davant el porter. Només havien passat 20 minuts del partit i aquest podia estar gairebé sentenciat. Es notava, potser per la sanció, una dosis extra de ràbia en els jugadors l’Atlètic Incresa, que es jugava la vida.

“Esperem que avui no ens robin”, comentava algun dels homes de Martínez minuts abans de l’inici. Es va anar desgastant l’equip visitant en el transcurs de la primera, mancat de claredat en l’última passada. Ho aprofitava el Vinyets per equilibrar la balança, fent jugades ben trenades en un principi però sense perill final davant la segura defensa molinenca. Amb empat a zero es va arribar a la mitja part.

L’Atlètic Incresa va pagar cara la manca d’encert en els últims metres

Arrencava la segona part sense canvis en el guió. L’Incresa, més profunda, contra un Vinyets mancat d’intensitat. Perdonava la primera Nuñez després d’una gran passada de la mort de José Rubio, cada cop més habituat a la nova posició d’interior dret. I quan un perdona, encara que soni a tòpic, rep el seu càstig en el món del futbol. Sobre el minut 61 feia el primer gol el Vinyets després d’una bona centrada des de la banda esquerra aprofitada per l’atacant local (1-0). Això va animar a l’equip de Sant Boi de Llobregat, que es va mostrar menys tímid mentre que va desanimar a la Incresa, que va veure com les seves línies es separaven, deixant l’equip doblegat per la meitat, un dels principals temors dels entrenadors en el futbol territorial. També es va notar una baixada física en l’equip del barri del Canal. Dimarts passat tenien entrenament coincidint amb el partit del Barça de Champions i només tres jugadors es van presentar al Ricard Ginebreda i, això, es nota.

L'Atlètic Incresa ho va intentar fins al final // Jose Polo

L’Atlètic Incresa ho va intentar fins al final // Jose Polo

Li faltava a la Incresa l’últim intent, més amb el cor que amb el cap, però va ser el Vinyets qui va rematar el partit després d’una bona acció amb una passada al estil Laudrup per sobre de la defensa molinenca definida pel davanter local (2-0). Així va acabar el partit. Injusta derrota pel que es va poder veure en el global dels 90 minuts ja que l’Atlètic Incresa va merèixer alguna cosa més. Quan les coses venen mal dades tot es gira en contra.

A l’espera del resultat del segon recurs presentat per l’entitat molinenca sobre la sanció del partit contra el Torrelles, els blanc-i-blaus queden a 9 punts de la salvació definitiva a l’espera del resultat entre el Sant Andreu i Corbera.  L’Atlètic Incresa segueix 15è, posició incerta per naturalesa, lluny de la tranquil·litat.

 Fitxa tècnica

vinyets escut

 

Vinyets Molí-Vell: Daniel Hurtado, Tarek Fikri, Juan José Valera, Marcel Torreny, Daniel Ortíz, Javier Lozano, Jaderson Lima, Sergio Algaba, Alejandro Poveda, Ivan Muñoz, Eusebio González. Suplents: Robert Yelamos, Joaquin Rizo, Alejandro Abenoja, Carlos Pachezo, Ivan Murillo.

Atlètic Incresa

Atlètic Incresa: Miguel Vélez, José Manuel Rubio, Roque Bonilla, Jonatan Nuñez, Jordi Pons, David Rivas, Erik Serrano, Dídac Pruna, David Ruiz, Francisco Bellido. Suplents: Jesús Sampedro, Francisco Bonilla Jordi Pujada, Eric Garcia

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades