Quim Badosa aconsegueix el campionat d’Espanya de waterpolo infantil

La selecció catalana infantil guanya tots els partits en el torneig disputat a Madrid. El molinenc Quim Badosa aconsegueix 15 gols en 6 partits. 

Badosa amb els companys de la selecció catalana // CN Molins

Badosa amb els companys de la selecció catalana // CN Molins

Hi ha vida després dels Contreras, Díaz o Casellas, el molinenc Quim Badosa s’ha proclamat campió d’Espanya de waterpolo infantil mixta amb la selecció catalana, demostrant que la pedrera del waterpolo del Club Natació Molins de Rei segueix destapant joves talents.

Badosa ha estat una de les peces claus de la selecció entrenada per Ferran Plana, aconseguint 15 gols en 6 partits, segons informa la web del CN Molins. La selecció catalana ha aconseguit el campionat sense trobar un rival digne, aconseguint guanyar tots els partits per golejada. A la final el rival va ser Madrid i Catalunya va aconseguir títol per un contundent 19 a 6.

Recomanacions personalitzades