El femení d’handbol cau a la cinquena posició

Després de perdre a la pista del líder, el sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei és cinquè de la Lliga Catalana, fora de la zona d’accés al Top4. La Roca, Gavà i Molins es baten en un apassionant dual per accedir-hi. 

La defensa del Molins va tornar a estar a un gran nivell // Lucas Amillano

L’accés al top 4 està més car que mai // Arxiu – Lucas Amillano

El final de la fase regular de la Lliga Catalana d’handbol femení promet emocions fortes per al Club Esportiu Molins de Rei. Si durant les últimes temporades a aquestes alçades l’equip entrenat per Isa Rabassa ja tenia assegurada o totalment encarrilada la seva presència a la final a 4 de la competició, enguany hauran de lluitar fins l’última jornada.

Després de la derrota a la pista del líder, l’Associació Lleidatana, per 30 a 25, les molinenques han caigut a la cinquena plaça de la classificació. El CE Molins de Rei va plantar cara a la pista d’un equip confeccionat per competir en categories superiors, però finalment van perdre.

A manca de tres jornades per finalitzar la competició, són tres equips els que lluiten per les dues places de la final  a 4 que queden en joc, amb la classificació confirmada de l’Associació Lleidatana i el Granollers. Així doncs, Roca, Gavà i Molins lluitaran per la tercera i la quarta plaça.

Teòricament, el calendari menys complicat és el de La Roca (31 punts), amb la visita del Tortosa com a gran repte en els tres partits que queden. El Molins (28 punts) ha de jugar contra el mateix rival, el Tortosa, però fora de casa. El partit a la pista de les sisenes és el matx més complicat en un final de temporada agònic. Per la seva banda, el Gavà (30 punts) encara ha de visitar la pista de l’Associació Lleidana, que ha demostrat ser l’equip més sòlid de la competició i tenir una voracitat increïble.

Recomanacions personalitzades