Emilio Ramos es disculpa però manté les acusacions a Rubalcaba

Després d’acusar a Rubalcaba d’estar al darrere de l’11M, Emilio Ramos lamenta l’expressió utilitzada en un muntatge fotogràfic a Facebook però reitera que vol “saber el que va passar l’11M” i afirma a Viu Molins de Rei desafiant:”si Rubalcaba vol, ens veurem en els tribunals”.

emilio-ramos-200x300Emilio Ramos es disculpa per les formes utilitzades però es reafirma en la seva tesi. Hores després d’afirmar que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, estava darrere dels atemptats de l’11M, reitera que vol saber el que va passar  “realment” als atemptats de l’11-M a Madrid fa nou anys. L”únic regidor del PP a Molins de Rei ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei que: “si al senyor Rubalcaba li molesta que faci aquesta pregunta i vol portar-me als tribunals, allà ens veurem, però quan vagi als tribunals que em porti les respostes”. Ramos es reafirma en les seves paraules i ha tornat a atacar frontalment al líder socialista espanyol, deixant clara la seva postura al afirmar amb vehemència: “Jo sé que ell no va posar les bombes, Déu em lliuri, no té capacitat per això ja que el seu nivell intel·lectual no li dóna per tant tot i ser un bon químic”.

Tot i aquesta reafirmació en conversació telefònica amb aquesta redacció, el popular ha demanat disculpes per les formes utilitzades a través del seu Facebook, d’on també ha esborrat el fotomuntatge on es referia a la vinculació de Rubalcaba amb l’11M. “Sobre el comentari de l’11M lamento l’expressió utilitzada, tot el meu respecte per al senyor Rubalcaba i per al PSOE, però segueixo volent saber el que va passar aquell dia i els posteriors, repeteixo, lamento la meva expressió”, ha publicat Ramos a través d’aquesta xarxa social.

Captura d'imatge de les disculpes de Ramos // Jose Polo

Captura d’imatge de les disculpes de Ramos // Viu Molins de Rei

La notícia feta pública per Viu Molins de Rei ha tingut repercussió a Madrid, on el PSOE ja estudia emprendre accions legals contra el cap de llista del PP a Molins de Rei i el secretari general socialista, Alfredo Perez Rubalcaba, ha contestat a Ramos personalment a través de Twitter afirmant que “o rectifica o aniré als tribunals”. L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz (PSC), ha lamentat les declaracions mentre l’oposició recorda els diferents pactes del govern municipal amb el PP.

 • Joan Güell

  Qui no té feina (o notícies)…

  • Teresa

   .. pentina el gat" y en Molins de Rei se hace regidor. Haciendose de imprescincible bisagra para que se aprueben las Ordenanzas ( los impuestos) y los Presupuestos municipales , haciéndose socio sin acritud, de CIU+PSC .

 • Albert

  Però si era el seu partit el que governava…aquest paio se li ha anat l'olla brutalment

 • Las expresiones no se pueden disculpar, y mucho menos con las víctimas. Eres un payaso de feria. #

 • quins regidors tenim a la nostra vila.entre els de la CUP,PP,IC,EL BATLLE ACTUAL I COMPANYIA.ANEM ARREGLATS A MOLINS DE REI!!!

 • Pere

  Carai amb el soci del PSOE de Molins… amb tantes coses que tenen en comu. A veure si al final aixo servirá per trencar la pseudo-colicio.

 • Carlos

  Dirigents d'Aliança Popular actual Partit Popular estaven darrere de moltes morts que mai han volgut aclarir darrera dels suïcidis per desnonament, darrera darrera de la nova immigració … la de molts joves que marxen perquè ja no aguanten més darrera de la misèria a la que aquesta abocant a moltes famílies, darrera d'algunes morts per manca d'assistència mèdica …darrera…… tot ho dic amb respecte i si algú em vol portar als tribunals que porti SOLUCIONS!

 • Eduard Diaz via Facebook

  Patètic

 • Enhorabona als nois de Viu!! Seguiu aixi, ens feu molta falta!!

 • Doncs prepare’m-nos per l’arribada de CiU a l’alcaldia…el JR prometent “colocar” al nen, la defensora dels coloms…i el misteriós negoci de la venda dels terrenys de La Granja i “Sant Gervasi” abans de la seva urbanització….un “chollo”…eh senyor Navarro ? Hi ha gent al poble que sap que els negocis en aquest poble s’han fet a Les Teules, entre pruneres,amb un senyor de Navarra, amb un bon massatge….visca, ja tenen llogats la majoria dels locals del carrer Major.

 • Josep M Busquets via Facebook

  Xulo com un vuit i curt com una cua de conill!

 • Ei! El meu ídol! Hem de procurar que no li falti el tabac en aquesta perla, així podrà seguir fent el seu paripé!

 • pobret el seu “cervell” no dona per més!

 • Enric i JM, tinc una història per explicar-vos (en privat) d’aquest especimen sense catalogar. Es de primera mà i resulta que, ironíes de la vida, està relacionat directament amb el meu fill. M’en acabo d’assabentar al ensenyar-li la foto i explicar-li lo del plenàri aquell on hi vam ser plegats.

 • Pingback: Emilio Ramos (PP) representarà a Molins de Rei a l'AMB | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El pressupost del 2014 s'aprova gràcies a un acord amb el PP i l'abstenció d'Iniciativa | Viu Molins de Rei()