Emilio Ramos es disculpa però manté les acusacions a Rubalcaba

Després d’acusar a Rubalcaba d’estar al darrere de l’11M, Emilio Ramos lamenta l’expressió utilitzada en un muntatge fotogràfic a Facebook però reitera que vol “saber el que va passar l’11M” i afirma a Viu Molins de Rei desafiant:”si Rubalcaba vol, ens veurem en els tribunals”.

emilio-ramos-200x300Emilio Ramos es disculpa per les formes utilitzades però es reafirma en la seva tesi. Hores després d’afirmar que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, estava darrere dels atemptats de l’11M, reitera que vol saber el que va passar  “realment” als atemptats de l’11-M a Madrid fa nou anys. L”únic regidor del PP a Molins de Rei ha assegurat en declaracions a Viu Molins de Rei que: “si al senyor Rubalcaba li molesta que faci aquesta pregunta i vol portar-me als tribunals, allà ens veurem, però quan vagi als tribunals que em porti les respostes”. Ramos es reafirma en les seves paraules i ha tornat a atacar frontalment al líder socialista espanyol, deixant clara la seva postura al afirmar amb vehemència: “Jo sé que ell no va posar les bombes, Déu em lliuri, no té capacitat per això ja que el seu nivell intel·lectual no li dóna per tant tot i ser un bon químic”.

Tot i aquesta reafirmació en conversació telefònica amb aquesta redacció, el popular ha demanat disculpes per les formes utilitzades a través del seu Facebook, d’on també ha esborrat el fotomuntatge on es referia a la vinculació de Rubalcaba amb l’11M. “Sobre el comentari de l’11M lamento l’expressió utilitzada, tot el meu respecte per al senyor Rubalcaba i per al PSOE, però segueixo volent saber el que va passar aquell dia i els posteriors, repeteixo, lamento la meva expressió”, ha publicat Ramos a través d’aquesta xarxa social.

Captura d'imatge de les disculpes de Ramos // Jose Polo

Captura d’imatge de les disculpes de Ramos // Viu Molins de Rei

La notícia feta pública per Viu Molins de Rei ha tingut repercussió a Madrid, on el PSOE ja estudia emprendre accions legals contra el cap de llista del PP a Molins de Rei i el secretari general socialista, Alfredo Perez Rubalcaba, ha contestat a Ramos personalment a través de Twitter afirmant que “o rectifica o aniré als tribunals”. L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz (PSC), ha lamentat les declaracions mentre l’oposició recorda els diferents pactes del govern municipal amb el PP.

Recomanacions personalitzades