El PSOE estudia emprendre accions legals contra Emilio Ramos

El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha afirmat a través de Twitter: “Exigeixo una rectificació o aniré als tribunals”, reaccionant així a les acusacions del regidor popular Emilio Ramos, que ha relacionat al líder socialista amb els responsables dels atemptats de l’11M.

Rubalcaba i Valenciano han criticat durament les paraules d'Emilio Ramos // Wikimedia Commons

Rubalcaba i Valenciano han criticat durament les paraules d’Emilio Ramos // Wikimedia Commons

La notícia publicada per Viu Molins de Rei ha tingut ressò i conseqüències a Madrid. Després de que l’únic regidor del PP a Molins de Rei, Emilio Ramos, acusés al secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, d’estar al darrere dels atemptats de l’11 de març de 2014, la cúpula del PSOE no ha trigat en demanar explicacions.

El mateix Rubalcaba ha dit través de Twitter: “davant les declaracions del cap de llista del PP de Molins de Rei, no necessito el seu respecte, exigeixo una rectificació o aniré als tribunals”. La piulada ha estat escrita personalment per Rubalcaba, que signa els tweets realitzats per ell mateix amb “RbCB” al final. Una resposta personal del líder socialista a les acusacions del regidor popular molinenc publicades a Facebook i fetes públiques per Viu Molins de Rei.

La resposta directa de Rubalcaba ha arribat al vespre. Abans, la vicesecretaria general del PSOE, Elena Valenciano, ha declarat a l’agència EFE que han posat el cas “en mans dels serveis jurídics del partit”, deixant oberta la porta a una possible denúncia al regidor molinenc. “Després ens queixem de l’assetjament a diputats per part de grups minoritaris, però a això com li diuen?” s’ha preguntat la número 2 socialista en declaracions a la cadena SER. Valenciano també ha exigit a la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que desautoritzi al regidor molinenc.

Recomanacions personalitzades