Molins de Rei acull la Copa Catalana de natació

La Piscina Municipal ha estat la seu de la Copa Catalana de natació en categories infantil i aleví. Els joves nedadors del Club Natació Molins aconsegueixen bons resultats en els seus grups. 

La Piscina Municipal es va omplir durant les dues jornades // Laura Fernàndez

La Piscina Municipal es va omplir durant les dues jornades // Laura Fernàndez

Molins de Rei s’ha convertit en la capital catalana de la natació de base durant el cap de setmana amb l’organització de la Copa Catalana en categories infantil i aleví. La Copa Catalana és una competició que es celebra simultàniament a quatre piscines d’arreu de Catalunya, una de les quals ha estat la Piscina Municipal molinenca, seu del grup més competitiu aplegant als 12 clubs amb millors resultats. “Estem acostumats a aquest tipus d’esdeveniments, la federació catalana i espanyola compten amb nosaltres i estem molt orgullosos d’això”, explica el president del Club Natació Molins de Rei, Jaume Mas, en declaracions a Viu Molins de Rei.

Els petits alevins han estat els primers en saltar a l’aigua competint des de les 10 del matí del dissabte.  Sabadell, Terrassa, Cornellà, Horta, Granollers, Sant Feliu, Sant Andreu, Mataró, Manresa, Lleida, Reus Ploms i Atlètic Barceloneta han completat aquest grup A disputat a la vila. La competició constava de 24 proves dividides en dos seccions, una disputada pel matí i l’altra per la tarda. Mentrestant, a la piscina del Club Natació Parets, l’equip aleví del CN Molins de Rei quedava segon del seu grup i Laia Pizarro i Laia Ruiz aconseguien la marca mínima per als Campionats d’Espanya.

La piscina plena de gom a gom. “De vegades és un esforç però sempre hi han compensacions que són maques com veure la piscina així de plena” reconeixia Mas. Diumenge arribava l’hora dels infantils, on també es va veure un gran nivell de natació amb la Piscina Municipal plena d’espectadors. “No hi ha hagut cap incidència  tot ha funcionat la mar de bé”, explicava el president orgullós.

Un dels reptes de futur de la natació molinenca és la presència en campionats internacionals. “Estem preparant sortides aquest estiu, un campionat formal i internacional i al setembre enviarem cadets i juvenils a Andorra on hi hauran equips de més de 12 països” explica Mas. La Piscina Municipal torna a destacar com a seu de grans esdeveniments i la natació molinenca segueix en bona forma.

Recomanacions personalitzades