Agafant aire contra un rival directe

Atlètic Incresa 2-0 Torrelles. Un gol del juvenil Eric Pruna i un altre de David Rivas al temps afegit donen els tres punts als locals que ja tenen la permanència a 2 punts.

El partit es va interrompre repetides vegades per petites faltes // Adrià Casaín

El partit es va interrompre repetides vegades per petites faltes // Adrià Casaín

Partit intens de l’Atlètic Incresa tot i que la línia de pressió plantejada per Rafa Martínez no era gaire avançada.  La pilota va ser del Torrelles durant el primer temps, però les ocasions anaven protagonitzades pels mateixos homes: Erik Serrano en llarg i David Rivas aprofitava la lentitud dels centrals per quedar-se sol. Era el del barri del Canal l’equip que feia mal en atac. Aquest moviment es va repetir contínuament, fins que al minut 90 Rivas va sentenciar precisament d’aquesta manera.

Una doble expulsió de dos jugadors visitants abans d’acabar la primera part va condicionar el partit. La polèmica decisió no va ser ben rebuda per part de l’afició rival, i l’àrbitre va demanar la presència dels Mossos d’Esquadra per fer jugar el segon temps.

Amb el retorn de Bellido, Sergi Balagué i dels germans Pruna (Eric i Dídac) l’equip ha guanyat tècnica i mentalment

En el segon temps Rafa Martínez va retirar els carrilers per donar més atenció al centre del camp i va sortir bé. Al iniciar la segona Eric Pruna, de només 19 anys, va fer el 1-0 en un gol fantasma, on, com sempre, l’afició local diu haver-la vist dins i els rivals que no. L’àrbitre sí que la va veure dins i l’Atlètic Incresa tenia tota la segona part per endavant encara.

Les ocasions arribaven però el Torrelles assetjava la porteria local amb perill i amb l’intenció d’empatar i deixar els 5 punts de diferència entre ambdós equips. Eric Pruna va ser expulsat per doble groga en una acció arbitral on va quedar clar que volia igualar les coses, després de la doble expulsió de la primera part. Al final David Ribas va portar la tranquil·litat al Ricard Ginebreda amb un gol a les acaballes del matx.

Bon partit de l’Atlètic Incresa que s’apropa a la zona de salvació mentre es troba en un dels moments de màxima efectivitat i concentració de la temporada. Victòria contra un rival directe i amb la sortida de la zona de promoció de descens cada cop més a prop, a només 2 punts.

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa: Miguel Velez, Roque Bonilla, Jose Bellido, Sergi Balague, Erik Serrano, Eric Garcia, Dídac Pruna, Angel Barroso, David Ruiz, Jose Manuel Rubio, David Rivas. Suplents: Eric Pruna, Marcos Andres, Arfang Badji.

Torrelles UE: Ricardo Aliaga, Francesc Sanchez, Daniel Dolera, Aaron Garcia, Eric Fernandez, Ismael Chacon, Ahmed Errabhi, Robert Martínez, Sergi Seres, Miquel Serrano, Artur Matheu.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades