El masculí d’handbol baixa de categoria

Només 6 equips salvaran la categoria aquesta temporada. L’esperança del CE Molins de Rei es centra en un possible ascens del sènior “B”, que deixaria els molinencs a Primera Catalana. 

Pau Rebollo foradant la porteria rival // Jose Polo

La temporada ha estat marcada per la normativa de la Federació // Arxiu – Jose Polo

Ho tenien molt difícil i no ho han pogut aconseguir. El sènior masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei ha baixat de categoria. A manca de dos jornades per finalitzar la fase regular, els homes de Pere Arbona són a 5 punts de la sisena posició, primera que dóna la permanència aquesta temporada a Primera Catalana.

“Hem baixat de categoria però no ens sentim fracassats” diu Bernat Anducas, jugador del CE Molins de Rei, en declaracions a Viu Molins de Rei. El descens dels molinencs s’explica en gran mesura per l’incomprensible política de la Federació Catalana d’Handbol. Sense una normativa clara, l’organisme català que regula l’handbol ha anat improvisant durant els últims mesos, marejant la perdiu amb el número d’equips que pugen i baixen de les diferents categories. El problema es remunta a la temporada passada, quan la federació va permetre que diferents equips formessin part de la competició malgrat fer l’inscripció fora de termini. Llavors algunes entitats es van queixar de la situació i la “solució” federativa va ser que ningú baixés de categoria. Ara, un any després, han decidit normalitzar la situació fent que un total de 7 equips baixin de categoria en el dos grups que formen la Primera Catalana. Tal és la situació d’incertesa, que alguns encara no descarten que el número de descensos torni a canviar durant les properes setmanes.

El resultat: el CE Molins de Rei baixa de categoria tot i ocupar la setena posició d’11 equips, ocupant una posició a la zona mitja de la taula. “Amb aquests punts, qualsevol altre any ens haguéssim salvat” explica Anducas resignat. “Fa molta ràbia baixar sent setens” remata el molinenc.

El CE Molins de Rei va tancar de l'any de la millor manera possible // Jose Polo

El CE Molins de Rei encara té una opció de salvar la categoria // Arxiu – Jose Polo

L’esperança del sènior B

Encara queden esperances de que el CE Molins de Rei segueixi a Primera Catalana la temporada vinent. El sènior “B”, un equip format per jugadors veterans que en el passat han tingut una gran qualitat, és primer del seu grup de Segona Catalana. En cas que aconsegueixin l’ascens, l’entitat molinenca mantindria la categoria.

Recomanacions personalitzades