Xavi Foj aconsegueix la tercera posició a la Baja Itàlia

El molinenc Xavi Foj queda tercer en la prestigiosa cursa de resistència italiana. Només 2:21 minuts l’han separat de la victòria final a la categoria T2, dedicada als cotxes de sèrie. 

Xavi Foj ha fet tercer en la primera partició a la Baja Italia // Foj MPA Team

Xavi Foj ha fet tercer en la primera partició a la Baja Italia // Foj MPA Team

Després d’aconseguir la segona victòria consecutiva en la categoria de cotxes de sèrie del Dakar, el molinenc Xavi Foj torna a fer proeses amb el seu Toyota a les mans. Acompanyat del seu copilot Ignacio Santamaría, ha aconseguit la tercera posició de la Baja Itàlia, una cursa de resistència d’un gran prestigi.

Era la seva primera participació en aquesta competició i el Foj MPA Team ha quedat a només 2:21 del primer classificat, al brasiler De Moraes, i a 1:52 del tercer, R.Branco. A més, Foj s’ha fet amb la victòria de la tercera de les quatre etapes que han completat aquest ral·li.

La Baja Italia es una prova puntuable per al Mundial de la disciplina, campionat on Foj no participa per manca de recursos. Des de l’equip valoren aquesta actuació com un “èxit” ja que Foj ha hagut de fer front a rivals “amb cotxes més potents”.

El molinenc assegura sentir-se “molt orgullós i satisfet del resultat, ja que és la primera vegada a la Baja Itàlia“. Foj valora aquesta participació com “un altre repte superat amb podi”. Un talent que ara torna a la seva feina d’arquitecte.

Recomanacions personalitzades