El femení de bàsquet segueix rumb a l’ascens

CE Molins de Rei 64-48 Cornellà B. El femení de bàsquet segueix el seu camí cap a l’ascens de categoria derrotant al filial del Cornellà, que va plantar cara al Poliesportiu Municipal. 
Les molinenques van tornar a celebrar una victòria a casa // Jose Polo

Les molinenques van tornar a celebrar una victòria a casa // Jose Polo

Un ascens es forja a base de regularitat. És per això que si es vol pujar de categoria un ha de sortir a la pista amb la mateixa intensitat sigui quin sigui el rival i siguin quines siguin les circumstàncies. El femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei respon a aquesta regla. Aquest cap de setmana rebien la visita del Cornellà “B”. Un equip que, com a bon filial, està ple de jugadores en formació, encara per fer, però amb grans fonaments basquetbolístics.

El CE Molins de Rei juga igual sigui quin sigui el rival i siguin quines siguin les circumstàncies. Les de Cornellà van sortir especialment atrevides en atac, provant sort reiteradament des de més enllà de la línia de 3 amb un percentatge d’encert més que respectable. Tot i això, el Molins es va anar fent amb el control del partit poc a poc, cuinant a foc lent, amb la intensitat en defensa i la rapidesa en atac com a principals ingredients. Un triple en els últims segons va donar-li una avantatge de 8 a les locals al acabar el primer quart: 17-9.

El CE Molins de Rei es va mostrar sobri i efectiu contra un rival que va plantar cara

En el segon quart les forces van estar igualades. El CE Molins de Rei controlava el tempo del partit però el Cornellà no li perdia la cara la cara al matx. Les molinenques volien trencar el matx però no aconseguien cap parcial definitori. La diferència es va estabilitzar al voltant dels 10 punts, una renda tranquil·la. Amb un 31 a 25 i l’ensurt d’un fort cop a l’esquena de la molinenca Cristina García es va arribar a la mitja part.

A la represa, el Cornellà va sortir amb ganes de més guerra. Les visitants feien mal a partir de llançaments exteriors i amb un joc interior força alt que generava segones oportunitats dificultant el tancament del rebot defensiu al CE Molins de Rei. En atac, al Molins li passava una cosa similar. Sense estar especialment lúcides en el llançament, Cristina Pagès es feia forta i aconseguia rebots en atac dotant de continuïtat a l’atac molinenc. Les forces estaven igualades i la diferència es mantenia igual. S’arribava als últims 10 minuts amb 45 a 35 a l’electrònic.

I va ser en l’últim quart quan el CE Molins de Rei va aconseguir trencar definitivament el partit, tot i que el Cornellà “B” va plantar cara fins al final, donant una molt bona impressió a la pista de les segones classificades. El Molins va mantenir la barrera psicològica dels 10 punts en tot moment, mostrant-se com un equip sobri i equilibrat. Una mostra més de la capacitat d’aquest equip, que s’adapta a tots el partits i és mostra gairebé sense límits aquesta temporada. Al final 64 a 48, un pas més, i important com tots, en el camí cap a l’ascens de categoria.

Viu Molins de Rei va explicar el seu partit en directe a través Twitter

Recomanacions personalitzades