El Viladecans posa fi a la ratxa d’imbatibilitat del CFS Molins 99 en un gran partit

CFS Molins 99 7-8 Mil·lenium Viladecans. Primera derrota del líder en tota la temporada. Una mala primera part amb poc encert de cara a porta va deixar un contundent 2-6, però el CFS Molins 99 va contestar al segon temps igualant el partit i lluitant fins el darrer segon per la victòria

El porter visitant es va convertir en l'heroi del partit, aturant-ho tot // Adrià Casaín

El porter visitant es va convertir en l’heroi del partit, aturant-ho tot // Adrià Casaín

Quan la pilota no vol entrar no si pot fer res, i si a aquest factor li sumem la lentitud en les transicions defensives atac-defensa, el resultat és el 2-6 del descans. El CFS Molins 99 es va veure sorprès per un Mil·lenium Viladecans molt conscient de tots els seus moviments: prioritzant la defensa, molt segura, i buscant contraatacs amb unes ales molt actives i ràpides. Així el Viladecans va passar la pressió al líder, un Molins que es va entregar al públic per remuntar un 2-6 en un 6-6.

El CFS Molins 99 va jugar els últims 10 minuts amb 5 jugadors de camp, sense porter, fins i tot quan el marcador era de 7-7

A falta de cinc minuts pel final del partit el marcador era d’empat a sis i, mentre els visitants es contenien al seu camp, el Molins buscava incessantment el gol de la victòria però la sisena falta dels molinencs va suposar el doble penal, que el Mil·lenium va aprofitar per tornar a agafar avantatge.

Les ganes de voler seguir invictes i un gran treball físic en els últims minuts van servir per fer el 7-7, encara que no va servir de res ja que als minuts finals un gol del Viladecans va sentenciar un enorme partit de futbol sala.

El CFS Molins de Rei 99 suma la primera derrota després de 16 jornades de competició. Amb aquests números, evidentment és líder de la taula, tot i que la distància de 9 punts amb el segon es pot escurçar si aquests guanyen. Les sensacions, però, no són pas negatives després del partit. L’equip va estar massa tolerant i desafortunat en defensa i la falta d’olfacte de gol a la primera part van ser la clau d’una derrota que algun dia havia d’arribar.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades