El CN Molins de Rei patirà fins al final

CN Molins de Rei 5–5 Dos Hermanas. Nou empat en un duel directe per la permanència. Els de Sergi Pedrerol deixen escapar una bona oportunitat per certificar la permanència però surten reforçats després d’un cap de setmana crucial. 

Lluís Casellas va fer tres gols destacant en atac // Jose Polo

Lluís Casellas va fer tres gols destacant en atac // Jose Polo

El CN Molins de Rei es jugava les garrofes aquest cap de setmana en la seva lluita per la permanència amb un doble enfrontament que va començar amb un empat contra el Tres Cantos (9-9) i continuava amb la visita, diumenge a les 12, del Dos Hermanas. Els sevillans són el rival directe dels molinencs. Amb dos punts menys, ocupen la primera plaça de descens de categoria.

Va sortir millor a l’aigua el CN Molins de Rei fent un bon primer període. Concentrats en defensa i fent les coses bé en atac van aconseguir un parcial de 2 a 0 per començar el matx amb gols de Lluís Casellas i Sergio Garcia. No van ser rodons els primers 8 minuts. A les acaballes el Dos Hermanas va fer el 2 a 1 en una bona acció.

En el segon període les forces es van igualar. Els Dos Hermanas es va assentar a la piscina i va començar a fer un bon joc, millorant la defensa sobre l’atac molinenc. Van aconseguir l’empat amb un xut de 8 metres (2-2). Les forces estaven molt igualades i va ser en una superioritat quan Lluís Casellas va fer el 3 a 2 amb el qual es va arribar a la mitja part. Els molinencs van tenir una bona ocasió de gol abans del final del període, però no van estar encertats de cara a porteria.

Van pagar cara l’ocasió fallada, ja que només començar el tercer temps el Dos Hermanas va empatar a 3. Era un partit sense treva. Un duel de tu a tu que feia gaudir al públic, sobretot per la intensitat que es palpava en cada acció. Lluís Casellas va completar el seu personal hat trick de penal per fer el 4 a 3. Amb una mínima avantatge van arribar els de Sergi Pedrerol als últims 8 minuts de partit.

La tensió acumulada va sortir de la pitjor manera possible al final del partit.

I en l’últim període els dos equips van mostrar tenir més por a perdre que ambició per guanyar. Una altra bona acció dels sevillans posava el 4 a 4 i, a partir d’aquí, el partit es va posar molt espès. Cap dels dos equips era capaç d’imposar el seu estil de joc i es veien masses errades per part dels dos conjunts. A falta de només 38 segons el Club Natació Molins de Rei va disposar d’un penal a favor. L’encarregat de llançar va ser Axel Contreras, qui no va fallar a la seva cita amb el gol amb un potent xut amb la seva mà esquerra (5 a 4). Semblava que hi hauria final feliç però, en el que va ser un final agònic, el Dos Hermanas va fer el 5 a 5 precisament per la banda que defensava Contreras, que va estar a punt de convertir-se en l’heroi del matí.

La tensió acumulada va sortir de la pitjor manera possible un cop els col·legiats van xiular el final. Una petita baralla es va produir dins l’aigua i, després, dins dels vestidors, els insults entre els jugadors dels dos equips van continuar. Un dels jugadors sevillans va marxar de la Piscina Municipal escridassant al públic amb consignes polítiques. Trist imatge final pel que va ser un bon partit de waterpolo.

Els entrenats per Sergi Pedrerol van deixar escapar una oportunitat per certificar la permanència. En cas de victòria haguessin aconseguit cinc punts d’avantatge sobre la zona de descens. Però un cop acabat el cap de setmana on els molinencs es jugaven la vida la lectura positiva és que les coses segueixen tal i com estaven. El Molins segueix depenent d’ell mateix per salvar-se. Això sí, el CN Molins de Rei patirà fins al final pel salvar la categoria.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades