El CN Molins de Rei empata contra l’últim classificat

CN Molins de Rei 9-9 Tres Cantos. Els molinencs empaten contra l’últim classificat en duel per la permanència. 

Els jugadors del CN Molins van sortir amb una samarreta de suport a Marc Prat // CN Molins

Els jugadors del CN Molins van sortir amb una samarreta de suport a Marc Prat // CN Molins

El Club Natació Molins de Rei es jugava mitja lliga en un doble enfrontament a casa contra els dos últims classificats de la Primera Divisió. L’objectiu era la permanència i el primer rival del cap de setmana l’últim classificat, el Tres Cantos. Abans d’endinsar-se a l’aigua, bonic detall dels jugadors molinencs, que van mostrar una samarreta a Marc Prat, lesionat la setmana passada víctima d’una luxació d’espatlla. Prat, des de la graderia, no va perdre l’ocasió d’animar als seus companys. La possible victòria ja tenia dedicatòria.

El Tres Cantos es van presentar amb empenta a la Piscina Municipal. La igualtat va ser la tònica del partit i cap equip va aconseguir trencar el matx. Els primers 8 minuts van finalitzar amb un 3 a 3 a l’electrònic en que s’intuïa que seria un gran partit de waterpolo. En el segon període els locals van fer tres gols seguits i semblava que començaven a dominar amb claredat però els madrilenys no es van rendir i van tornar a igualar el matx. Amb empat a 6 es va arribar a la mitja part.

En el tercer temps la història es tornava a repetir. Dos gols per equip deixaven el resultat en empat a 8 abans dels últims 8 minuts de partit. El CN Molins de Rei es feia fort en defensa i semblava que un gol podia ser definitiu però es van veure dues dianes més fins acabar amb un 9 a 9 i un gran espectacle waterpolístic. Els entrenats per Sergi Pedrerol van tenir la victòria en l’última jugada però la pilota va decidir no entrar. L’empat podia fer-se bo si diumenge guanyen al Dos Hermanas, fet que els deixaria cinc punts per sobre de la zona de descens.

La igualtat va ser la tònica del matx // Laura Fernández

La igualtat va ser la tònica del matx // Laura Fernández

 Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades