El femení d’handbol torna als orígens

CE Molins de Rei 31-16 Club Handbol Mataró. El femení d’handbol mostra la seva millor versió per esclafar al Mataró. Les molinenques mantenen així les seves opcions de classificar-se per al top4. 

Les molinenques van esclafar al Mataró // Jose Polo

Les molinenques van esclafar al Mataró // Jose Polo

Diuen que per sortir d’una mala dinàmica el primer que s’ha de fer és guanyar un partit. Independentment del joc, el femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei necessitava guanyar a casa contra el Club Handbol Mataró. No calia fer un handbol preciós, sinó sumar dos punts i guanyar confiança.

El CE Molins de Rei va sortir amb aquesta mentalitat a la pista. Calia guanyar sí o sí i, durant els primers minuts, aquesta responsabilitat va pesar-li a les molinenques. El Mataró, a la zona mitja de la taula, no es jugava res i va sortir més tranquil, aconseguint un parell de gols d’avantatge només començar.

El CE Molins de Rei torna a mostrar el seu millor joc abans de visitar la pista del líder

Tot i els primers minuts de nerviosisme la mentalitat de les jugadores era diferent a les dels últims partits. Tenien molt clar l’objectiu i, també, la forma d’aconseguir-ho. Va ser com tornar als orígens: defensa dura, al límit del reglament, sense deixar ni un espai al rival i després transició defensa-atac a la velocitat de la llum per gaudir de bones opcions de llançament. Així, amb el seu estil de sempre, primer van empatar el partit i després van aconseguir posar l’electrònic al seu favor. Es va arribar a la mitja part amb un 16 a 8 i molt bones sensacions de l’equip entrenat per Isa Rabassa.

La segona part va servir per confirmar i fins i tot millorar les sensacions de la primera. El Molins es va menjar al Mataró en tots els aspectes. Tenien gana ja que després de tres derrotes consecutives el seu orgull estava ferit. Van jugar amb la mateixa intensitat durant tots els minuts i el resultat final va ser d’escàndol: 31 a 16. El CE Molins de Rei ha tornat. Ara mateix ocupen la quarta posició empatades a punts amb el Gavà en la lluita per l’última plaça de classificació per al Top4 de Lliga Catalana. La propera jornada tenen un repte majúscul, visiten la pista del líder, l’Associació Lleidatana, equip que només ha perdut un partit en tota la competició.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades