Tres equips de l’AEM lluiten a les promocions d’ascens

Tres equips de volei de l’AEM poden pujar de categoria. Es tracta del juvenil A, el cadet A i l’infantil. S’enfronten contra equips amb un gran potencial a nivell català.  Han començat les promocions amb sort dispar. 

El Poliesportiu Municipal va registrar un molt bon ambient pels primers partits de promoció // Jose Polo

El Poliesportiu Municipal va registrar un molt bon ambient pels primers partits de promoció // Jose Polo

Gran moment del voleibol de base de l’Associació Esportiva Molins de Rei. El passat cap de setmana van començar les promocions d’ascens a Primera Divisió amb la participació de  tres equips de l’entitat, fet que des del club qualifiquen com  a “històric”. Són el juvenil A, el cadet A i l’infantil, que lluiten ara per aconseguir l’ascens de categoria.

Les promocions van començar amb una sort dispar per als diferents equips. L’equip infantil, entrenat per Mireia Soler, va perdre per 3 sets a 0 a la pista del Premià de Mar. També va caure el cadet A d’Oriol Roy, en aquest cas a casa contra el Lloret pel mateix resultat (0-3). Per la seva banda, el juvenil va aconseguir la victòria per 3 a 0 a la pista del Lloret.

Independentment dels resultats, ja és tot un mèrit haver aconseguit aquesta classificació i això ha servit per a que el Poliesportiu Municipal aconseguís un gran ambient en els primers partits del cap de setmana passat. Un bon grapat de públic i un seguit de pancartes van aconseguir que les graderies de l’anomenada “pista nova” tinguessin molt color.

Des del club valoren les promocions molt positivament // Jose Polo

Des del club valoren les promocions molt positivament // Jose Polo

Recomanacions personalitzades