El femení d’handbol es complica la classificació per al top 4

El CE Molins de Rei cau contra el Vilamajor (22-20) i es complica la classificació per al Top 4 de Lliga Catalana. Per la seva banda, el masculí d’handbol aconsegueix un empat contra el GEiEG (32-32) i manté viva l’esperança de la salvació. 

El femení d'handbol es va veure sorprès a la pista del Vilamajor // Jose Polo

El femení d’handbol es va veure sorprès a la pista del Vilamajor // Xavier Banus

El cap de setmana passat no va ser positiu per a l’handbol de Molins de Rei. El sènior femení va perdre inesperadament a la pista del Vilamajor per dos gols de diferència (22-20). És la tercera derrota consecutiva de les entrenades per Isa Rabassa, una circumstància que no es donava des de fa moltes temporades. Es comencen a veure signes de que la generació de jugadores que ha portat a les molinenques a aconseguir dos ascensosfrustrats per motius extraesportius – es pot començar a esgotar. Ara per ara, la classificació les situa cinquenes, a dos punts del quart, el Gavà. Si hi ha un equip a Molins que ha demostrat que sap afrontar les dificultats és aquest i, per això, caldrà estar atents al final de temporada.

Pel que fa al sènior masculí va empatar a 32 contra el GEiEG i es troba, després de fer una temporada més que digne, en una situació complicada. Ara mateix és setè, primer equip que baixa de categoria, ja que aquest any baixen un total de 6 equips. El CE Molins de Rei és un equip jove que ha anat de menys a més en el que va la temporada i, tot indica, a que en cas de baixar es conservarà un grup de jugadors amb garanties de futur. Encara tenen possibilitats d’agafar al Parets, tres punts per sobre els molinencs a la classificació.

Recomanacions personalitzades