El CN Molins de Rei cau a la piscina del Poble Nou

CN Poble Nou 13-7. Derrota esperada dels de Sergi Pedrerol. Els molinencs reben el proper cap de setmana al Tres Cantos madrileny en un partit crucial. 

El CN Molins de Rei pot acabar tercer a la lliga // Arxiu

El CN Molins de Rei ha de guanyar el proper cap de setmana // Arxiu

L’asbsolut masculí de waterpolo del Club Natació Molins de Rei visitava aquest cap de setmana la complicada piscina del Club Natació Poble Nou, un dels equips forts de la Primera Divisió al qual van poder plantar cara a la primera volta.

Però aquesta vegada els entrenats per Sergi Pedrerol no van poder rendir al mateix nivell i van patir una derrota previsible (13-7) tenint en compte que el Poble Nou és cinquè a la classificació i el Molins lluita per no baixar de categoria. A més, els molinencs van perdre a Marc Prat, que estarà de baixa durant unes setmanes.

En aquests moments el CN Molins és tercer per la cua amb només un punt d’avantatge sobre el penúltim, equip que marca la zona de descens. És per això que el partit del proper cap de setmana contra el Tres Cantos, últim a la taula, és vital. Una victòria el proper dissabte a les 6 de la tarda a la Piscina Municipal pot donar-li una mica de tranquil·litat a l’equip però una derrota portarà als molinencs a un final de temporada fatídic. L’últim precedent, de  fa menys d’un mes, parla d’una victòria madrilenya.

Recomanacions personalitzades