El CFS Molins 99 no treu el peu de l’accelerador

CFS Cornellà 2-6 CFS Molins 99. Nova victòria dels homes de Jorge Rubio. El conjunt molinenc va haver de suar de valent per sumar la victòria i seguir amb 13 punts de marge per l’ascens.

Els molinencs segueixen sense haver perdut ni un sol partit en 15 jornades.  // CFS Molins 99

Els molinencs segueixen sense haver perdut ni un sol partit en 15 jornades // CFS Molins 99

A la primera part del partit el Molins va dominar, xutant fins a 15 cops a porta i fent dos gols (Àlex i Isaac) tot i que l’equip local va obligar als líders a treure el millor futbol sala que tenen, segons expliquen al blog de l’entitat. La mentalitat del Cornellà no era conservadora precisament, i van sortir al segon temps amb la clara i única intenció de capgirar la truita en benefici propi.

Un primer gol local va crear esperances a la seva gent, però Àlex de nou insistia en que els punts s’anessin a terres molinenques (1-3). Un desafortunat gol en pròpia dels visitants va obrir el partit, no obstant, un cop més, el CFS Molins 99 va rendir com és habitual aquesta temporada i va fer tres gols més per sentenciar l’enfrontament. Ivan, Borja i Segi van ser els encarregats de marcar els tres últims gols, els de la tranquil·litat i la sentència.

El CFS Molins 99 suma 41 punts, gràcies a 13 victòries, dos empats i cap derrota, marcant 113 gols i encaixant-ne 38. Números de líder.

L’equip continua a la seva, demostrant cada jornada que mereixen pujar de categoria i, com a premi afegit a un gran temporada, guanyar la lliga. El proper partit serà a casa, dissabte a les 18 hores, contra el Viladecans. Aquest any l’espectacle i el bon futbol sala estan assegurats al Poliesportiu de la Sínia. Es fa molt difícil pensar que  aquest equip no aconseguirà pujar de categoria. Tenen seguretat i 13 punts de marge.

Recomanacions personalitzades