El Molins de Rei CF acaba amb una ratxa de 6 partits sense perdre

Molins de Rei CF 1-3 Penya Recreativa Sant Feliu. Els molinencs van anar de més a menys i es van veure perjudicats per una polèmica mà fora de l’àrea que els va deixar amb un home menys. Elezar “Eli” va fer el gol de l’honor a les acaballes del matx.

Fran Campo Molins de Rei CF - Levante las Planas 2012

El Molins pot anar perfilant la temporada vinent en els partits restants // Arxiu — Jose Polo

El tercer classificat, la Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat, visitava el Josep Raich en busca de la victòria. El Molins de Rei CF volia seguir amb la ratxa d’imbatibilitat, però un gol visitant als 20 segons de partit va condicionar-ho tot. Els “Pajaritos” van estar còmodes en tot moment i la pressió del Molins no era massa intensa per sobreposar-se a la superioritat dels visitants durant els 90 minuts.

Al descans, el marcador ja era de 0-2 i la Penya Recreativa San Feliu controlava la possessió. Per part molinenca, Alex Agudo protagonitzava la majoria d’ocasions acompanyat d’un gran Elezar “Eli”, que va entrar al minut 12 per substituir al lesionat Jordi Sánchez.

La previsibilitat del joc molinenc i la manca d’alternatives van facilitar la feina als “Pajaritos”, que van aprofitar una polèmica expulsió del porter Ferran de Palol per agafar, suposadament, la pilota fora de l’àrea. Oriol Pros va sortir per suplir al porter titular que estarà unes jornades sancionat fora de la convocatòria per contestar de forma inapropiada al col·legiat del matx després de que aquest senyalés la infracció.

El Molins de Rei CF roman en la onzena posició, a 15 punts del descens i 22 de la promoció, a terra de ningú

Un desafortunat “Uri” Pros va encaixar el tercer gol en el llançament de la falta (0-3). El partit estava decidit i “Eli” va marcar el gol de l’honor al temps afegit (1-3).L’extrem molinenc va confirmar així les bones sensacions que havia demostrat durant l’enfrontament i guanya crèdit pels següents partits.

La jornada vinent els molinencs visiten el camp del Levante las Planas el dissabte a les sis de la tarda, un rival de la zona noble, que es fa fort a casa.

 

Fitxa tècnica

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Jordi Sánchez, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Christian Agudo, Joan Gosa, Dani Iñiguez, Francisco Alcaide, Carles Capella, Alex Agudo, Nelson Nicola. Substituts: Elezar Hernández, Omar Cordoba, Jordi Prats, Andrés Feraud, Oriol Pros.

Pª Rec. San Feliu Llobregat: Christian Roldan, Xavi Felez, Alberto Perez, Oliver Rivas, Pau Cardo, Miguel Alvarez, Francisco Loro, David Torrejon, Eric Bracke, Juan Pablo Ortego, Roger Ayora. Substituts: Juan Rivas, Javier Gil, Xavi Peña, Victor Martínez.

Viu Molins de Rei et va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades