L’Atlètic Incresa guanya tres mesos després

Atlètic Incresa 4-2 Vista Alegre. Els del barri del Canal aconsegueixen la primera victòria des del passat 22 de desembre. L’equip confirma les sensacions de millora i comença el camí cap a la permanència. 

Atlètic Incresa 4-2 Vista Alegre// Laura Fernández

L’equip va aconseguir una important victòria // Laura Fernández

La tornada de l’etern capità, Francisco Bellido, les noves incorporacions que ja havien vestit l’escut blanc-i-blau anteriorment i el canvi de xip en l’Atlètic Incresa han fet que de mica en mica s’ompli la pica. Després d’uns mesos negres, la setmana passada es va aconseguir un empat al camp del Papiol i en aquesta jornada, definitivament,  es va aconseguir una victòria contra el Vista Alegre, equip de Castelldefels que ocupa la zona mitja de la taula.

L’equip visitant sortia a escalfar al terreny de joc sense gaire esperit, conscients que no es jugaven res. El tècnic del Vista Alegre ho va veure des del principi. “Quin escalfament senyors, quin escalfament!” deia amb un to crític als seus jugadors. Un matx, doncs, amb una balança emocional desequilibrada: un equip visitant desmotivat i un equip local completament conscient de la importància dels tres punts.

Fins al primer quart d’hora no arribaria el primer gol. Erik Serrano va superar en un 1 contra 1 al porter amb una definició perfecte (1-0). Serrano sembla haver superat les lesions que l’han tret de polleguera durant mitja temporada. Quan es troba en bona forma, el davanter és un perill constant per a les defenses i ara torna amb tot el seu potencial tot just en el moment més important de la temporada.

Un altre home important en la davantera de l’Atlètic Incresa, Jordi Pons, va haver de ser substituït per unes molèsties. Entrava David Rivas, recanvi de garanties, que es complementa molt bé per les seves característiques amb la resta dels seus companys. Serrano, abans de la mitja part, feia el 2 a 0. Un gol que no només va aconseguir la tranquil·litat per als seus sinó que va aconseguir que l’equip local recuperés la personalitat i confiança perduda, agafant confiança definitivament. 

L’altre protagonista del partit va ser el petit David Rivas que va aconseguir el 3 a 0 de penal sobre el minut 54. Els del barri del Canal es van veure amos i senyors del partit, controlant tot els aspectes del matx, situació que feia molt de temps que no es veia. El Vista Alegre va fer el 3 a 1 de penal però l’Atlètic Incresa no es va posar nerviós i Rivas va fer el 4 a 1 per arrodonir un partit molt positiu pels blanc-i-blaus. El 4 a 2 en el temps de descompte només va servir per maquillar un resultat que significa molt més que tres punts. La confiança i la motivació ha tornat a l’Atlètic Incresa, que la setmana vinent visitarà al líder, l’imparable Sant Esteve Sesrovires.

Fitxa tècnica

Atlètic Incresa

 

Atlètic Incresa: Miguel Velez, Xavier Villasanta, Roque Bonilla, Francisco Bellido, Jona Nuñez, Jordi Pons, Sergi Balagué, Erik Serrano, Dídac Pruna, David Ruíz i José Manuel Rubio. Suplents: Francisco Ruíz Bonilla, Jordi Pujadas, Eric García, Pol Muela, Ángel Barroso, Eric Pruna i David Rivas.

Vista AlegreVista Alegre: Miguel Ángel Lara, Francesc Sosa, Alberto José Encomienda, Albert Tornel, Oscar Mauro, Alberto Jimenez, José Antonio Segura, Miguel Angel Ramirez, Alexis Díaz, Adrià López i Carlos Alcalà. Suplents: Adrian Perez, Sergio Borrallo i Víctor Ortiz.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades