Quatre estudiants molinencs reben una beca per aconseguir les millors notes d’accés a la universitat

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha concedit un ajut de 1.000 euros a 500 estudiants que han obtingut les millors notes d’accés a la universitat. Quatre d’ells són de Molins de Rei: tres han començat a estudiar enguany Medicina a la UB i el quart cursa enginyeria física a la UPC.

El programa “Ajuts Universitaris” de la Fundació Catalunya-La Pedrera recompensa als estudiants que inicien aquest curs la seva trajectòria universitària i van aconseguir les millors notes d’accés a la universitat fa uns mesos. Per aquestes beques només es té en compte el rendiment econòmic en la nota d’accés i es recompensa amb 1.000 euros als 500 estudiants amb les notes més altes.

D’entre el mig miler d’estudiants catalans hi ha quatre de Molins de Rei. Curiosament, d’aquests, tres han entrat a estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona. Es tracta de Maria Pérez, amb un 9,61 en la nota d’accés; Anna Galindo, amb un 9,24; i Victor Lozano amb un 9,11. El quart molinenc que ha estat becat per la Fundació Catalunya-La Pedrera és Lluc Sendra, que ha accedit a la carrera d’enginyeria física a la UPC amb un 8,72.

Els alumnes becats van assistir a un acte d'entrega al Palau de la Música // Fundació Catalunya-La Pedrera

Els alumnes becats van assistir a un acte d’entrega al Palau de la Música // Fundació Catalunya-La Pedrera

Dels 500 becats, 43 són del Baix Llobregat. Segons el president de la fundació, Antoni Sansalvadó, l’objectiu és “potenciar l’esforç, l’esperit de superació i l’excel·lència dels estudiants”. Tots els becats van participar en un acte de lliurament dels ajuts al Palau de la Música Catalana el passat 16 de febrer i van rebre el reconeixement de mans del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, i el pilot de rallis, Isidre Esteve.

Recomanacions personalitzades