Jordi Molet denuncia al Reus Deportiu per impagament

El jugador d’hoquei patins demanda al seu club, el Reus Deportiu, per “no complir els compromisos econòmics del contracte” des del passat mes d’agost. Molet acusa a la directiva de “forçar” a l’entrenador, Alejandro Domínguez, a no comptar amb ell per motius “extraesportius”. 

Molet passa per un moment complicat // reusdeportiu.cat

Molet passa per un moment complicat // reusdeportiu.cat

Un dels esportistes més reconeguts de Molins de Rei, el jugador d’hoquei Jordi Molet, ha decidit demandar al seu club, el Reus Deportiu, per no “complir els compromisos econòmics estipulats en el contracte”, segons ha explicat Molet en declaracions a Viu Molins de Rei. La situació de l’esportista molinenc en el seu equip és molt complicada. El jugador ha deixat d’entrar en els plans del seu entrenador, Alejandro Domínguez, i va quedar fora de la convocatòria de la passada Copa del Rei disputada a Oviedo. De fet, el molinenc es va presentar acompanyat d’un notari el dia que l’expedició marxava cap a Astúries per “testificar que compleixo amb totes les responsabilitats com a jugador”, segons assegura Molet. “Sóc l’únic jugador de l’equip en aquesta situació”, denuncia el jugador.

Molet acusa a la nova directiva d’obligar a Domínguez a no comptar amb ell. “L’entrenador sap que la seva continuïtat passa per perjudicar a la meva persona” explica el molinenc.  Tothom dóna per fet que Molet no continuarà la temporada vinent al Reus Deportiu però el jugador format a l’escola Sant Miquel Arcàngel assegura que vol continuar jugant a hoquei patins i reconeix que  “ja hi han converses amb altres clubs”. Molet porta des del 2007 jugant al Reus Deportiu i té 36 anys. Ha aconseguit, entre altres títols, una Copa d’Europa amb el seu actual equip.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Jordi Molet denuncia al Reus Deportiu per impagament

  1. La Seu
    07/03/2013 at 18:09

    Majoritariament quan es parla de Jordi Molet es diu que és un bona persona i no ho vull possar en dubte però està mal assesorat o és molt influenciable. Ara diu
    que Alejandro Dominguez no compta amb ell per motius extraesportius, no li trec la raò es ben bé aixi. El Sr Molet prenia decisions extraesportives(amb la base), tant com a coordinador d'aquest club que ara denuncia com a selecccionador i entrenador de la territorial de Tarragona (era un manat i les persones que remanaven el Reus li feien les llistes del equips del club i les de la Territorial) Ara la "extraesportivitat" la viu en la seva pròpia pell i es clar això li fa mal. Llàstima!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *