Jordi Molet denuncia al Reus Deportiu per impagament

El jugador d’hoquei patins demanda al seu club, el Reus Deportiu, per “no complir els compromisos econòmics del contracte” des del passat mes d’agost. Molet acusa a la directiva de “forçar” a l’entrenador, Alejandro Domínguez, a no comptar amb ell per motius “extraesportius”. 

Molet passa per un moment complicat // reusdeportiu.cat

Molet passa per un moment complicat // reusdeportiu.cat

Un dels esportistes més reconeguts de Molins de Rei, el jugador d’hoquei Jordi Molet, ha decidit demandar al seu club, el Reus Deportiu, per no “complir els compromisos econòmics estipulats en el contracte”, segons ha explicat Molet en declaracions a Viu Molins de Rei. La situació de l’esportista molinenc en el seu equip és molt complicada. El jugador ha deixat d’entrar en els plans del seu entrenador, Alejandro Domínguez, i va quedar fora de la convocatòria de la passada Copa del Rei disputada a Oviedo. De fet, el molinenc es va presentar acompanyat d’un notari el dia que l’expedició marxava cap a Astúries per “testificar que compleixo amb totes les responsabilitats com a jugador”, segons assegura Molet. “Sóc l’únic jugador de l’equip en aquesta situació”, denuncia el jugador.

Molet acusa a la nova directiva d’obligar a Domínguez a no comptar amb ell. “L’entrenador sap que la seva continuïtat passa per perjudicar a la meva persona” explica el molinenc.  Tothom dóna per fet que Molet no continuarà la temporada vinent al Reus Deportiu però el jugador format a l’escola Sant Miquel Arcàngel assegura que vol continuar jugant a hoquei patins i reconeix que  “ja hi han converses amb altres clubs”. Molet porta des del 2007 jugant al Reus Deportiu i té 36 anys. Ha aconseguit, entre altres títols, una Copa d’Europa amb el seu actual equip.

Recomanacions personalitzades