Finalitza el primer torneig d’Aparaulats amb una valoració positiva

El club de Scrabble Mots i Més a Molins fa una valoració positiva del primer torneig d’Aparaulats, la versió electrònica del joc de taula Scrabble. El torneig, en el que han participat un total de 60 persones, s’ha tancat amb un acte a la Federació Obrera.

El torneig virtual es va finalitzar amb una quedada presencial // Consorci per a la Normalització Lingüística

El torneig virtual es va finalitzar amb una quedada presencial // Consorci per a la Normalització Lingüística

El primer torneig d’Aparaulats de Molins de Rei, versió per a smartphones i tauletes del famós joc de taula Scrabble, va finalitzar amb un acte de cloenda organitzat a la Federació Obrera de Molins de Rei. Després de dos mesos de competició virtual l’entitat Mots i Més a Molins, club de Scrabble fa una valoració positiva de la proposta segons indiquen al seu blog. Un total de 60 persones van participar en aquesta iniciativa. Tot i això, també detecten algunes coses a millorar com “la utilització d’eines externes per part d’alguns jugadors que, de vegades, han suplert l’esforç individual per la jugada mastegada del robot”.

Durant la trobada que feia de cloenda del torneig es van realitzar algunes partides a la Federació Obrera entre alguns dels jugadors que, anteriorment, van competir virtualment. Una jornada per desvirtualitzar-se i compartir el hobby del Scrabble.

“xevigoku” es corona com a guanyador

L’usuari que es feia conèixer com a “xevigoku” va aconseguir la victòria total en el torneig aconseguint la primera posició en el grup de mestres. “Akomon” va aconseguir la victòria en l’anomenat grup dels aspirants, que reunia a aquells jugadors que havien quedat a la part mitja de la taula en la fase inicial. Entre aquells jugadors que menys punts havien fet en la primera part de la competició però que tenien ganes de seguir aprenent es va fer el grup d'”aprenents” i la jugadora “maderuelo” va ser la guanyadora.

Per la seva banda, “Admolins” va ser premiada com a millor jugador local i “micses” va convertir-se en el millor anotador del campionat amb 9.468 punts en total. En quant al millor promig anotador, el premi va recaure en “bufafort”, amb 464,5 punts de mitjana.

“mestreisaac” va aconseguir la millor puntuació individual, arribant als 617 punts. El mateix usuari tamé va ser un dels dos jugadors de la partida amb major puntuació conjunta: juntament amb “plecha” van arribar als 1.029 punts.

Recomanacions personalitzades