El CN Molins de Rei surt del descens

El waterpolo masculí surt del descens després d’un doble enfrontament a Madrid. Els de Sergi Pedrerol guanyen al Moscardó (6-9) però perden contra el Tres Cantos (18-9), últim classificat de la categoria. 

Els de Sergi Pedrerol necessiten reaccionar // Jose Polo

El CN Molins ha sortit del descens // Arxiu — Jose Polo

En el seu viatge a Madrid l’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Molins de Rei va ser capaç de fer el més difícil, guanyar contra un rival directe, i de fallar en allò teòricament més fàcil, superar al cuer de la classificació.

L’equip de Sergi Pedrerol va guanyar el primer partit del cap de setmana per 6 a 9 a la piscina del Moscardó, rival directe per la permanència. Segons expliquen a la web de l’entitat, aquesta victòria va ser possible “gràcies a la defensa i l’encert en les jugades de superioritat”. En el segon partit, però, el CN Molins de Rei jugava contra el Tres Cantos, cuer despenjat de la categoria, i van perdre per un clar 18 a 8.

En aquests moments, a falta de 7 partits per acabar la temporada, els molinencs són tercers pers la cua, amb només un punt d’avantatge sobre el Dos Hermanas, equip que marca el descens.

Recomanacions personalitzades