Ferida curada

CE Molins de Rei 67-37 Sant Fruitós. El femení de bàsquet guanya de 30 contra les sisenes. Les de Pere Galimany es recuperen de la derrota a la pista de l’Almeda i guanyen amb una nova demostració de solvència. 

El CE Molins de Rei va tornar a demostrar que és un gran equip // Jose Polo

El CE Molins de Rei va tornar a demostrar que és un gran equip // Jose Polo

El bàsquet sempre dóna una altra oportunitat una setmana després. Sortia el sènior femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei amb ganes de curar-se la ferida de la derrota de la setmana passada a la pista del Basket Almeda. L’entrenador, Pere Galimany, havia fet un treball psicològic durant la setmana. S’hi sumava la dificultat de les baixes d’algunes jugadores, substitutes amb solvència per noies de les categories inferiors. El rival era el Sant Fruitós, sisè a la classificació, un rival que podia convertir-se en un equip trampa si les coses no començaven a funcionar bé.

L’inici del partit va ser com sempre al Poliesportiu Municipal. La derrota de la setmana passada semblava completament oblidada i el Molins seguia amb la seva tònica. Defensa intensa i rapidesa en atac. El primer parcial de 9 a 0 feia intuir un partit relativament senzill. Tot rutllava amb una aparent normalitat i amb un 22-10 es va arribar al final del primer període.

En el segon període va continuar amb la mateixa línia. El Molins seguia amb la defensa molt forta i amb la contundència a la pintura de jugadores com Rodríguez i Rubio, més altes i fortes que les visitants. Per part del Sant Fruitós, Estrada deixava alguna mostra de qualitat però era completament insuficient per apropar-se al nivell molinenc. Ramírez treia de polleguera a les jugades rivals, amb una intensitat defensiva i una rapidesa que compensa, i amb escreix, la seva poca alçada. Es va arribar al descans, i no és la primera vegada que passa aquesta temporada, amb el partit gairebé decidit i un 35 a 22 al marcador.

La segona part va servir per veure que la voracitat local no té límits. Tot i gaudir d’una diferència força còmode, no van aturar-se ni un moment, seguint amb la mateixa intensitat durant gairebé tot el partit. El partit va acabar de decidir-se al tercer període que va finalitzar amb 53-28.

Era el moment de recuperar la sensacions després de la derrota passada de reivindicar sobre la pista que són un equip d’ascens de categoria. El resultat final d’escàndol, 67 a 37, tota una demostració de superioritat. Un pas més en un llarg camí cap a l’ascens de categoria.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades