El CN Molins de Rei participa al Campionat d’Espanya de natació infantil

Laia Albuixech i Blanca Cortés aconsegueixen dues bones marques a les proves de 800 lliures i 100 braça en el Campionat d’Espanya de natació infantil disputat a Palma de Mallorca.

Albuixech i Cortés acompanyades de l'entrenadora, Dolors Pradell // CN Molins de Rei

Albuixech i Cortés acompanyades de l’entrenadora, Dolors Pradell // CN Molins de Rei

Amb la il·lusió de fer uns bons resultats, les nedadores Laia Albuixech i Blanca Cortés, entrenades per Dolors Pradell, van traslladar-se fins a Palma de Mallorca per competir al Campionat d’Espanya de Natació infantil. Tot i les dificultats d’aquesta competició, el Club Natació Molins de Rei va sortir “satisfet” amb les marques i posicions aconseguides, segons indiquen a la seva pàgina web.

Laia Albuixech, amb 13 anys, va acabar en la 13a posició de 20 possibles a la prova de 800 metres lliures i diumenge va aconseguir una 17a plaça en els 400 metres lliures. No va tenir tanta la sort la seva companya, Blanca Cortés. Després de fer la seva millor marca personal en els 100 metres braça (1:19.54) va ser desqualificada de la competició.

Recomanacions personalitzades