El Molins de Rei CF arrenca un punt d’un dels camps més complicats del campionat

Peña Unión Málaga 2-2 Molins de Rei CF. Un gol matiner d’Alex Agudo va donar avantatge al Molins, van empatar els locals i Capella va tornar a posar els molinencs per davant però la Peña Málaga va acabar marcant, fent un just empat.

Salutacions entre els 22 jugadors abans de començar el matx // Santi Murgui

Salutacions entre els 22 jugadors abans de començar el matx // Santi Murgui

No és fàcil desplaçar-se a un escenari on el rival només ha perdut un partit i n’ha empatat un altre, tota la resta victòries, 9 concretament. El plantejament del Molins va ser molt adequat, a la primera part l’equip va estar excel·lent, concedint els mínims xuts en defensa, fent un gol i controlant el mig del camp. Un mig del camp renovat amb dos juvenils, Christian Dalmau (1994) -que ja havia debutat la temporada passada com a lateral dret- i Omar Córdoba (1994), aquest últim ja entra a cada convocatòria últimament.

Els dos juvenils van rendir més del que es podia arribar a esperar de dos jugadors que es troben en un camp com el de la Peña Málaga, amb la pressió que fa l’afició rival durant tot el partit. La primera part va ser molinenca, Capella va estar molt còmode, va poder combinar amb Agudo amb molta facilitat, però en la segona part la defensa local els hi va posar un ull a sobre.

El gol d’Agudo donava avantatge al Molins de Rei al descans (0-1), però 45 minuts en un camp així es fan molt llargs. I més encara si la Peña Unión Málaga fa la segona part que va fer: absolutament magnífica. Van justificar davant de tothom per què son els segons de la taula, i perquè mereixen pujar a Segona Territorial. Va fer l’empat Adrian Sánchez (1-1), i Carles Capella, només cinc minuts més tard, va avançar al Molins de nou (1-2),  sumant així 20 gols en 21 partits, números de killer. Agudo, que el segueix de ben aprop, en porta 17.

Nélson va sortir d’extrem, amb Capella i Agudo al atac, col·laborava en defensa i en atac, incombustible com sempre el carriler molinenc. Margarit també va firmar un partit envejable

La última mitja hora es van veure repetides ocasions locals salvades per Ferran de Palol, heroi del partit, ja que va evitar que en el segon temps la Málaga guanyés el partit. Tot i això, no va poder evitar el definitiu gol de l’empat (2-2), a deu minuts del final. Encara buscarien el gol de la victòria però els de Joan Garcia es van saber defensar als instants finals.

Just empat a Sant Boi i el Molins de Rei segueix amb la ratxa d’imbatibilitat (4 victòries i 1 empat) en els últims 5 partits. Una ratxa que permet als molinencs seguir en fase ascendent, lluny del descens i de la promoció, en terra de ningú.

Fitxa tècnica 

Peña Unión Málaga

Penya Unión Málaga: Mario Giménez, Carlos Cabrera, Salvador Castillo, Daniel Redondo, Rubén Paniagua, Oscar Simón, Israel Falcato, David Romero, David Molina, Jose Antonio Sánchez, Héctor Dorante.

Molins de Rei CF escut

Molins de Rei CF: Ferran de Palol, Jordi Sánchez, Oleguer Pujol, Andreu Margarit, Christian Agudo, Joan Gosa, Christian Dalmau, Omar Córdoba, Carles Capella, Nelson Nicola, Alex Agudo. Substituïts: Daniel Iñíguez, Andrés Feraud, Elezar Hernández, Francisco Alcaide.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque


Recomanacions personalitzades