El Molins torna a proclamar-se campió d’Espanya d’halterofília

El CH Molins de Rei s’ha proclamat campió d’Espanya per equips en categoria sub 16 femenina. Les molinenques han superat a dos clubs gallecs que han completat el podi en una emocionant competició tot i els problemes físics que patien algunes de les membres del conjunt.

L'equip molinenc després d'aconseguir el títol // CH Molins de Rei

L’equip molinenc després d’aconseguir el títol // CH Molins de Rei

Superació, capacitat de fer front a les dificultats, treball i qualitat. Aquests són els trets característics del Club Halterofília Molins de Rei i aquest cap de setmana, a Madrid, els han portat a proclamar-se campiones d’Espanya en categoria femenina sub 16. L’equip format per Josselyn Rodríguez, Josselyn Malitaxi, Dayana Villa, Isabel Caballero i Noelia Caballero s’ha fet amb el títol a nivell estatal posant, una vegada més, l’halterofília molinenca al capdavant del panorama espanyol. Aquest és el segon títol en categoria femenina del CH Molins de Rei, que ja va ser campió l’any 2010 i va aconseguir la tercera posició als campionats del 2011 i 2012.

Amb només 4 errades de 30 intents, el CH Molins de Rei ha aconseguit 734 punts, deixant al CH Coruña, favorit al títol, en segona posició amb 708 punts. En tercera posició, més allunyat, el Club Pabellón Ourense. Algunes de les aixecadores molinenques arribaven amb problemes físics i Laura Castillo, fisioterapeuta de la secció de volei de l’AEM, ha viatjat a Madrid amb l’equip. El seu paper “ha estat clau” explica l’entrenador, David Soria, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Aquesta victòria serveix per donar-li sentit a les 18 hores d’entrenaments setmanals que fem a Molins” diu Soria emocionat.

Biel Martín, tercer en tècnica

Poques hores després de la victòria en equips el molinenc Biel Martín, que participava per primera vegada en uns Campionats d’Espanya, ha aconseguit la tercera posició en la categoria de tècnica. Martín, d’11 anys, només porta des del passat mes d’octubre practicant aquest esport i, tot i això, ja aconsegueix uns grans resultats.

Recomanacions personalitzades