Gaudir jugant

CE Molins de Rei 25-27 Club Handbol Gavà. El femení d’handbol cau a casa contra un rival directe en la lluita pel top 4 de Lliga Catalana. Les molinenques, poc constants, es veuen superades en una justa derrota. 

El CE Molins de Rei necessita canviar el xip // Jose Polo

El CE Molins de Rei necessita canviar el xip // Jose Polo

Alguna cosa ha perdut el sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. Deixant de banda les baixes de diferents jugadores d’una qualitat indubtable, l’equip entrenat per Isa Rabassa va perdent, poc a poc, la seva essència. Ja no pressionen com abans, la defensa fa aigües en els moments vitals i no tenen la capacitat de sortir a la contra com ho feien altres anys. Ens els moments complicats, quan els partits estan a punt de decantar-se per un costat o per un altre, pateixen. Juguen sota la pressió de l’exigència de ser un equip guanyador, capdavanter, dels millors de Catalunya, però no es troben a si mateixes. Massa por a perdre. S’han oblidat del més important quan ets una persona que deixa part de la seva vida personal sense cap remuneració econòmica a canvi per vestir una samarreta: gaudir jugant. 

Partit dels grans al Poliesportiu Municipal. El femení d’handbol del CE Molins de Rei, tercer, rebia al Club Handbol Gavà, quart a la classificació i equip que marca el límit per a l’accés a la final a 4 de la Lliga Catalana. Per tant, una oportunitat d’assegurar-se un lloc entre les 4 primeres places un cop ha quedat clar que Lleidatana i Granollers es jugaran l’estèril -no serveix de res si després no arribes a la final del top4- primera posició a la fase regular.

Va sortir el Molins amb un objectiu primordial: millorar la defensa dels últims partits. I durant els primers minuts ho va fer, controlant les combinacions del Gavà, dominant el perillós l’1 contra 1 de les visitant i amb deu aturades a la porteria. Això va servir a les entrenades per Isa Rabassa per, amb un joc correcte en atac, fer un primer parcial de 8 a 5 a favor en els primers minuts. Però la defensa molinenca va començar a mostrar certs dubtes a mitjans del primer temps, fent que el Gavà jugués més còmode. A un equip així no li pots deixar ni un metre i van aconseguir empatar. Amb un 11 a 11 a l’electrònic es va arribar al descans.

El Molins va jugar sense el seus senyals d'identitat // Jose Polo

El Molins va jugar sense les seves senyals d’identitat // Jose Polo

A la segona part les forces es van igualar i cap dels dos equips va poder escapar-se a l’electrònic. Es podia copsar que el Gavà anava de menys a més i que el Molins era víctima de la tendència inversa. A manca de 4 minuts es va arribar amb 23 a 25 al marcador, dos gols que van pesar massa a l’equip d’Isa Rabassa. Final ajustat, una situació a la qual les molinenques han arribat en moltes ocasions aquesta temporada i la constància del Gavà va poder amb el CE Molins de Rei, que va caure a casa contra un rival directe. Derrota, justa i dolorosa, per 25 a 27.

El CE Molins de Rei veu perillar la seva classificació per al top4

Cal un canvi de xip. El CE Molins de Rei veu perillar la seva plaça en el top 4 de la Lliga Catalana. De fet, si el BM La Roca guanya aquesta setmana perdran la seva posició. A més, encara queda visitar la pista de la Lleidatana, segona a la classificació, i del Tortosa, equip més que complicat. L’equip necessita una reacció, tornar a creure en elles mateixes i recordar que, per guanyar, cal deixar la pressió a un costat i gaudir jugant.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades