El minut a minut del ple municipal de febrer de 2013

Viu Molins de Rei ha explicat en directe a través de Twitter el ple municipal celebrat el 28 de febrer de 2013. El minut a minut es trasllada de Twitter al portal web, afegint els comentaris d’alguns regidors i ciutadans que han utilitzat el hashtag #plemolins durant el desenvolupament del mateix.

La presa de possessió de Mar Miralles com a nova regidora de la CUP, una nova taxa a l’Escola Municipal de Música Julià Canals, la creació de la Mesa de Contractació Permanent de l’Ajuntament i l’aprovació del nou reglament d’ús de Ràdio Molins de Rei són alguns dels punts destacats de la nit. Pel que fa a les mocions, es debat la defensa dels valors socials dels castellers, l’oposició a la reforma local del govern espanyol i la reivindicació d’una llei pel mínim vital de les persones, entre altres.