El femení d’handbol perd a la pista del Granollers

Granollers 29-22 CE Molins de Rei. El Molins s’allunya de les dues primeres places i es centrarà a partir d’ara en finalitzar entre les 4 primeres. 

Les molinenques s'han d'aixecar per afrontar una fase complicada de la temporada // Jose Polo

Les molinenques ja van perdre contra el Granollers a la primera volta // Arxiu — Jose Polo

Era molt difícil i no va ser possible. El sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei visitava la pista del Granollers, un dels dos líders de la Lliga Catalana, aquest cap de setmana amb la intenció d’aconseguir una victòria i apropar-se a la lluita per la primera posició de la Fase Regular. Però guanyar a la pista d’aquest rival només es possible si fas un partit gairebé perfecte i no va ser així.

El Granollers va jugar un bon partit, seriós, amb convenciment i confiança. Sense tenir pràcticament errors van construir un atac que va fer mal a la defensa molinenca i, a més, van tenir un bon percentatge d’encert en el llançament.

Per la seva banda, l’atac molinenc no va acabar de ser organitzat, marcat per les pèrdues de pilota. Les entrenades per Isa Rabassa, sense connexió, van intentar constantment l’1 contra 1 però la defensa local va estar molt encertada. La defensa molinenca va permetre al CE Molins de Rei mantenir certes opcions de victòria però, per guanyar a la pista del Granollers, es necessita alguna cosa més que una bona defensa.

Segons explica la capitana del CE Molins de Rei, Inés Solana, en declaracions a Viu Molins de Rei: “Ens ha mancat una mica més de confiança en el joc”. Tot i això, l’extrem molinenca declara que “cal passar pàgina ràpidament”. I és que el proper cap de setmana el Molins juga contra el Gavà, quart classificat, una posició per sota de les molinenques. L’equip necessita guanyar per recuperar les bones sensacions i, sobretot, assegurar-se una posició en el Top4.

Recomanacions personalitzades