El transport públic es promou en els centres de primària

S’inicia el programa d’activitats Viatjo amb tu per promocionar l’ús del transport públic entre els infants de la vila. Adreçat als joves de cinquè i sisè de primària, es realitza un viatge amb el MolinsBus per tal d’ensenyar el seu funcionament i guanyar en autonomia personal. 

Es promou el transport públic en col·laboració amb les escoles // Ajuntament de Molins de Rei

Es promou el transport públic en col·laboració amb les escoles // Ajuntament de Molins de Rei

L’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU) aposta per la promoció del transport públic entre els més joves i Molins de Rei aprofita la oportunitat utilitzant el programa d’activitats Viatjo amb tu, adreçat a nens i nenes de cinquè i sisè de primària. D’aquesta manera, es realitza una jornada d’explicació i ús del MolinsBus per tal que els joves aprenguin com funciona el transport públic i d’aquesta manera també puguin guanyar autonomia personal segons ha explicat el consistori en un comunicat.

A part de l’ús del MolinsBus, dos educadors van a les classes prèviament per fer una sessió d’unes tres hores en la qual tracten d’ensenyar als joves com interpretar els horaris de pas dels autobusos, els plànols dels itineraris, el comportament a seguir dins del transport públic i normes fonamentals de seguretat viària.

L’Escola Estel ha estat la primera en participar i l’Ajuntament espera que la resta de centres de Molins de Rei que ho desitgin puguin fer servir aquesta activitat durant el curs escolar.

Recomanacions personalitzades