El CFS Molins 99 tanca la primera volta invicte

Històrica primera volta del Club Futbol Sala Molins 99. 11 victòries i 2 empats donen el liderat als molinencs. 

El CFS Molins 99 va ser superior al final // Laura Fernández

El CFS Molins 99 està fent una gran temporada // Arxiu — Laura Fernández

El Club Futbol Sala Molins 99 domina el grup 2 de Preferent catalana amb autoritat, acabant la primera volta amb un bagatge brutal: 11 victòries i 2 empats. D’aquesta manera, l’equip de Jorge Rubio té mig camí fet en la seva lluita per l’ascens de categoria i és el favorit clar per aconseguir el títol de lliga.

Té 10 punts de marge respecte el tercer classificat, que marca la zona d’ascens de categoria. És una distància elogiable, còmode, però que no permet adormir-se, si és que alguna distància permet fer-ho quan encara queden 13 partits de lliga.

L’última victòria va ser un contundent; 8 a 1 contra el Gamper Sport, tercer classificat, que no va tenir opcions de victòria al Poliesportiu de la Sínia. Segons explica l’entitat a través del seu blog, el matx es va decidir a la segona meitat, quan l’equip molinenc va desplegar el seu millor joc per aconseguir una golejada contra un rival d’entitat.

Recomanacions personalitzades