El masculí de bàsquet cau a casa contra el líder

CE Molins de Rei 44-55 CB Gavà. Els molinencs li aguanten el pols al líder fins l’últim quart, quan els visitants van resoldre el partit.

El CE Molins de Rei es va mostrar molt actiu en defensa tot el partit // Adrià Casaín

El CE Molins de Rei es va mostrar molt actiu en defensa tot el partit // Adrià Casaín

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei rebia la visita del líder, el CB Gavà, tot just després de recuperar la bona dinàmica de resultats la setmana passada a la pista del Basket Almeda.

Màxima igualtat al primer quart de partit amb taules al marcador, 15-15. Una defensa consistent i l’alta precisió a l’atac, amb un inspirat Ferran Angulo, van ser les claus que justifiquen els grans primers deu minuts molinencs. El Gavà, amb atacs llargs i elaborats,  va crear perill constantment.

Al segon quart va entrar el capità Miquel Sànchez pel CE Molins de Rei, donant-li seguretat defensiva i velocitat a l’atac al seu equip. Però no hi va haver prou ja que el Gavà sempre exigeix el màxim. Amb una diferència mínima a favor dels visitants (29-33) es va arribar a la mitja part. El Molins, que va anar en fase ascendent en els dos primers quarts, necessitava millorar en el rebot.

El tercer quart va començar amb complicacions per a l’equip de Juan Couto. L’alta intensitat amb la que el Gavà va sortir a la pista i una polèmica antiesportiva assenyalada als molinencs van fer créixer la diferència entre els dos equips. Amb 10 punts en contra dels locals es va arribar a l’últim i definitiu període (38-48).

En el partit d’anada el CE Molins de Rei va competir fins a l’últim quart, quan la diferència era irrefutable i el Gavà va acabar fent sang. I també va ser al final quan es va trencar el partit a la segona volta. Amb un Molins més desgastat pel treball de tot el partit, i un CB Gavà que s’anava motivant progressivament, els molinencs no van tenir opció a capgirar el marcador, tot i competir fins als minuts finals contra el millor rival de la categoria. Derrota per 44-55 contra un rival d’una altra lliga.

Viu Molins de Rei va explicar el partit en directe a través de Twitter

Recomanacions personalitzades