La nevada enfarina la part baixa de Molins de Rei i agafa amb força als barris de muntanya

La neu ha fet acte de presència a Molins de Rei durant la nit de divendres a dissabte. Al llarg del matí de dissabte ha desaparegut dels carrers de la part baixa però als barris de muntanya ha agafat amb força i fins i tot ha obligat a tallar la carretera de Molins de Rei a Vallvidrera.

La nevada s'ha notat amb especial intensitat als barris de muntanya // Xavi Paz

La nevada s’ha notat amb especial intensitat als barris de muntanya // Xavi Paz

La neu es va fer esperar la nit de divendres i aquells que es van llevar tard el matí de dissabte se la van perdre. La nevada va passar a altes hores de nit per Molins de Rei i el sol es va encarregar de fer-la desaparèixer ràpid dels carrers de la vila. En canvi, els veïns dels barris de muntanya van poder gaudir de la neu, que no va suposar grans entrebancs per a la vida quotidiana al caure en dissabte.

No s’han registrat incidències derivades de la neu segons han explicat a Viu Molins de Rei fonts municipals. Personal de l’Ajuntament ha estat treballant des de les quatre de la matinada per llençar sal a la zona alta del municipi i això, acompanyat del sol que ha sortit durant el matí de dissabte, ha fet que de la neu no quedés gairebé ni rastre als carrers al migdia.

El principal inconvenient derivat de la neu ha estat les restriccions de trànsit a la carretera BV-1468, que uneix Molins de Rei amb Vallvidrera a través del Parc Natural de la Serra de Collserola i és un dels punts en els que ha nevat amb una major intensitat. Les màquines llevaneus han estat treballant des de primera hora del matí i al migdia la circulació ja estava totalment reoberta a totes les vies de muntanya.

Recull d’algunes de les imatges que els molinencs han penjat a Twitter i han fet arribar a la redacció de Viu Molins de Rei

 

 

 

Fotografia realitzada per Miriam Rius a les 8 del matí de dissabte

Fotografia realitzada per Miriam Rius a les 8 del matí de dissabte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanacions personalitzades