Doble victòria del bàsquet de Molins de Rei

Tant el masculí com el femení aconsegueixen victòries, tot i que formes molt diferenciades. Mentre el femení aconsegueix guanyar de forma còmode a casa, el masculí ho fa en un partit d’infart lluny del Poliesportiu Municipal. 

Les jugadores molinenques van mostrar un missatge de suport a una companya // basquet-molinsderei.blogspot.com

Les jugadores molinenques van mostrar un missatge de suport a una companya // basquet-molinsderei.blogspot.com

El passat cap de setmana va ser positiu per la secció de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei, amb victòries dels dos equips absoluts. Mentre el femení fa un pas més cap a l’ascens de categoria, el masculí va trencar una dinàmica de quatre derrotes consecutives en un partit que es va decidir als últims segons.

El sènior femení va guanyar al Sant Pere per 70 a 43 en un partit que segons explica l’entrenador, Pere Galimany, en el blog de la secció “confirma el dolç moment de confiança, joc i treball en que es troben les molinenques actualment”. Ara mateix són segones a dues victòries del líder, el Basket Almeda, equip de la molinenca Elena Capella a qui visiten el proper cap de setmana.

Per la seva banda, el sènior masculí va sortir de la seva particular grip aconseguint una victòria per 65 a 66 contra el proper rival del sènior femení, el Basket Almeda. Un tir lliure de Chus Oropesa a falta de 8 mil·lèsimes va donar-li el partit a l’equip de Juan Couto després de 4 derrotes consecutives. “Eren ja molts dies amb aquest neguit al damunt i les emocions es van desfermar en abraçades i celebracions” explica el capità, Miquel Sànchez, al blog de l’entitat.  El proper cap de setmana reben la visita del líder, el Gavà, equip al qual van plantar cara a la primera volta.

Recomanacions personalitzades