Arriba la segona trobada d’handbol femení

Després de l’èxit de l’any passat, el proper diumenge dia 24 de febrer torna la trobada d’handbol femení Vila de Molins de Rei. Hi participaran les escoles del municipi i diferents clubs catalans. 

2a Trobada Handbol FemPer segon any consecutiu s’organitza una jornada amb l’objectiu de fomentar l’handbol femení a Molins de Rei. El proper diumenge, a partir de les 9:30 al Poliesportiu de la Sínia, es reuniran un gran número de jugadores de categories de base. Segons explica el coordinador de l’handbol base del CE Molins de Rei, Bernat Anducas, esperen “tornar a repetir o millorar l’èxit de participació i organitzatiu de l’any passat on la majoria de participants van sortir molt satisfetes”. S’espera que hi participin més de 180 noies.

La trobada estarà dividida en dues parts: una dedicada a les escoles de Molins de Rei i una altra reservada a 12 clubs d’arreu de Catalunya. Amb un objectiu lúdic, la trobada de les escoles tindrà la participació de nenes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària, que rebran les instruccions dels monitors del CE Molins de Rei per tal d’iniciar-se de forma correcte en aquest esport.

“Treballem dur en projectes de promoció de l’handbol per fer que cada dia sigui més popular entre els molinencs i molinenques” explica Anducas. I és que l’handbol, tant en categoria masculina com en categoria femenina, és un esport que ha donat moltes alegries a Molins de Rei. A través d’iniciatives com aquesta es lluita per conservar aquest patrimoni.

Recomanacions personalitzades