Sòlidament líders

Pla de Llobregat 1-6 CFS Molins 99. El futbol sala segueix camí de l’ascens de categoria. Els molinencs han superat amb claredat la complicada pista del Pla de Llobregat. 

El CFS Molins 99 ha aconseguit una victòria en una pista complicada // molins99.blogspot.com.

El CFS Molins 99 ha aconseguit una victòria en una pista complicada // molins99.blogspot.com.

Després d’una jornada de descans, el Club Futbol Sala Molins 99 visitava una pista complicada, la del Pla de Llobregat. En aquesta petita pista de l’Hospitalet la pressió del públic és molt gran i, segons expliquen en el blog de l’entitat, aquesta vegada es van sobrepassar els límits de l’educació i el bon comportament.

Tot i que el resultat pot indicar un partit fàcil per al líder del grup 2 de Preferent, no ha estat així. Ha estat una victòria treballada, suada, d’aquelles que demostren la solidesa d’un líder. Després d’un matiner gol visitant, el partit s’ha igualat i ha estat la maduresa de l’equip entrenat per Jorge Rubio la clau per emportar-se els tres punts.

Els molinencs han apagat el foc local a base de futbol sala, fins a emportar-se el partit per 1 a 6. De moment, la temporada del CFS Molins 99 és gairebé perfecte. Segueixen invictes després de 12 partits i només han empatat 2, aconseguint 10 victòries. Porten 8 victòries consecutives i tenen 6 punts d’avantatge sobre el segon, el Collbató. Si segueixen així, l’ascens és seu.

Recomanacions personalitzades